Filters - Verfijn resultaten

HR-vacatures in Hoogeveen

Er zijn 14 HR-vacatures in Hoogeveen gevonden.

HR is een afdeling waar je veel afwisselende taken krijgt. Human Resources houdt zich bezig met personeelszaken, en dat loopt uiteen van contracten opstellen, dossiers bijwerken, vrije dagen en ziektedagen registreren en nieuwe medewerkers recruiten. Zo hoef je je dus nooit te vervelen! Daar komt bij dat je veel contact hebt met collega’s van het hele bedrijf, waardoor het werk altijd gezellig is. Als jij graag aan de slag wilt op de HR-afdeling, hoef je alleen maar een profiel te maken op YoungCapital. Daarna kun je op al onze vacatures solliciteren!

Werken in Hoogeveen

Voor een leuke baan in de HR hoef je niet ver te zoeken. Als jij in Hoogeveen woont, kun je makkelijk zoeken naar een functie als recruiter, salarismedewerker of HR-manager. Bij YoungCapital hebben we alle vacatures voor je op een rijtje gezet. Met de filters kun je zoeken naar opleidingsniveau, locatie en dienstverbanden. Zo kun jij jouw perfecte HR-vacature vinden! Vervolgens kun je solliciteren met je YoungCapital-profiel. Vergeet niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen!


Word HR-medewerker in Hoogeveen

Iedereen is onderaan de ladder begonnen. Je kunt immers geen HR-manager worden als je geen HR-medewerker bent geweest. Als HR-medewerker leer je alle ins en outs van personeelszaken. Daarna kun je jezelf omhoog werken naar een zwaardere functie. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onze HR-vacatures in Hoogeveen en solliciteer direct.

Aan de slag als recruiter in Hoogeveen

Recruiter is een van de leukste functies binnen HR. Jij kunt carrières creëren en loopbanen vorm geven. Als recruiter zoek je de perfecte werknemers voor openstaande vacatures. Jij schrijft de vacatures, scout talent, voert sollicitatiegesprekken en neemt de kandidaat aan of wijst hem af. Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid! Wil jij graag werken als recruiter? Solliciteer dan op onze HR-vacatures!

Salarisadministrateur in Hoogeveen: iets voor jou?

Als salarisadministrateur ben je de meeste populaire werknemer van het bedrijf: jij zorgt er namelijk voor dat iedereen zijn loon aan het eind van de maand krijgt! Hiervoor moet je goed met cijfers om kunnen gaan en nauwkeurig werken. Jij verwerkt declaraties, controleert mutaties, verzorgt aangiftes en meer. Zou jij wel aan de slag willen als salarisadministrateur? Scrol dan naar beneden voor onze HR-vacatures in Hoogeveen!

Meer informatie

Landelijke vacatures (dus ook bij jou in de buurt)

Sales & Recruitment Internship for French Speakers at StudentJob International in The Netherlands

Uitdagende stage voor hbo'er als Recruiter bij YoungCapital

Fulltime Recruiter YoungCapital in Berlin

Account Director Government bij YoungCapital in Hoofddorp

Business unit Manager (m/w) for YoungCapital Berlin

Recruiters met management ambitie gezocht voor YoungCapital

Uitdagende stage voor mbo'er als Recruiter bij YoungCapital

Fulltime Recruiter YoungCapital Köln in Germany

Businessline Manager detachering voor Public Professionals in Hoofddorp

YoungCapital is op zoek naar nieuw recruitment talent!

Businessline Manager detachering voor Management Assistants Professionals in Hoofddorp

Ben jij nog op zoek naar een stage?! Ga dan aan de slag bij YoungCapital!

Junior Recruiter via de Startersbeurs bij YoungCapital in de Randstad

Recruitment Internship for French Speakers at StudentJob International in The Netherlands

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!