HR-vacatures in Hoogeveen

Er zijn 8 HR-vacatures in Hoogeveen gevonden.

HR is een afdeling waar je veel afwisselende taken krijgt. Human Resources houdt zich bezig met personeelszaken, en dat loopt uiteen van contracten opstellen, dossiers bijwerken, vrije dagen en ziektedagen registreren en nieuwe medewerkers recruiten. Zo hoef je je dus nooit te vervelen! Daar komt bij dat je veel contact hebt met collega’s van het hele bedrijf, waardoor het werk altijd gezellig is. Als jij graag aan de slag wilt op de HR-afdeling, hoef je alleen maar een profiel te maken op YoungCapital. Daarna kun je op al onze vacatures solliciteren!

Werken in Hoogeveen

Voor een leuke baan in de HR hoef je niet ver te zoeken. Als jij in Hoogeveen woont, kun je makkelijk zoeken naar een functie als recruiter, salarismedewerker of HR-manager. Bij YoungCapital hebben we alle vacatures voor je op een rijtje gezet. Met de filters kun je zoeken naar opleidingsniveau, locatie en dienstverbanden. Zo kun jij jouw perfecte HR-vacature vinden! Vervolgens kun je solliciteren met je YoungCapital-profiel. Vergeet niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen!


Word HR-medewerker in Hoogeveen

Iedereen is onderaan de ladder begonnen. Je kunt immers geen HR-manager worden als je geen HR-medewerker bent geweest. Als HR-medewerker leer je alle ins en outs van personeelszaken. Daarna kun je jezelf omhoog werken naar een zwaardere functie. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onze HR-vacatures in Hoogeveen en solliciteer direct.

Aan de slag als recruiter in Hoogeveen

Recruiter is een van de leukste functies binnen HR. Jij kunt carrières creëren en loopbanen vorm geven. Als recruiter zoek je de perfecte werknemers voor openstaande vacatures. Jij schrijft de vacatures, scout talent, voert sollicitatiegesprekken en neemt de kandidaat aan of wijst hem af. Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid! Wil jij graag werken als recruiter? Solliciteer dan op onze HR-vacatures!

Salarisadministrateur in Hoogeveen: iets voor jou?

Als salarisadministrateur ben je de meeste populaire werknemer van het bedrijf: jij zorgt er namelijk voor dat iedereen zijn loon aan het eind van de maand krijgt! Hiervoor moet je goed met cijfers om kunnen gaan en nauwkeurig werken. Jij verwerkt declaraties, controleert mutaties, verzorgt aangiftes en meer. Zou jij wel aan de slag willen als salarisadministrateur? Scrol dan naar beneden voor onze HR-vacatures in Hoogeveen!

Meer informatie

Binnendienst medewerker met administratieve taken in Meppel

Vind een Unilever stage via onze pool

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word landelijk recruiter bij YoungCapital!

Fulltime project recruiter bij YoungCapital

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Stage bij MTV of 3FM

Recruiters met management ambitie gezocht voor YoungCapital