Filters - Verfijn resultaten

HR-vacatures in Meppel

Er zijn 14 HR-vacatures in Meppel gevonden.

Zorg jij ervoor dat niemand iets tekortkomt? En sta je altijd klaar om collega’s te helpen? Dan ben jij misschien wel een goede HR-medewerker. YoungCapital biedt HR-vacatures in Meppel. Iets voor jou? Als je HR-medewerker wordt, ben je de reddingsboei van je collega’s. Hebben zij een vraag over roosters, uitbetalingen of bijvoorbeeld reiskosten? Dan weten ze jou te bereiken, zodat jij vragen beantwoordt en advies geeft. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, ben je ook bezig met maken van werkroosters, het bijhouden van ADV-dagen en het opstellen van contracten.

Werken in Meppel

Werken in Meppel is een feest. Waarom? Omdat in Meppel ouderwetse Nederlandse gezelligheid te vinden is. Je kunt niet alleen werken in Meppel, want er is genoeg ontspanning te vinden. Is het lekker weer? Dan kun je heerlijk relaxen in oudste park van de stad: het Wilhelminapark. Het centrum van Meppel heeft veel prachtige, oude gebouwen met karakteristieke straten, pleinen en grachten. Je vrije tijd doorbrengen in Meppel is dus genieten geblazen. Gelukkig heeft YoungCapital genoeg vacatures, waardoor voor jou werken in Meppel dichterbij is dan ooit. Check die dus snel die HR-vacatures in Meppel!


Ga werken als HR-medewerker in Meppel

Er zijn maar weinig banen waarin je meer afwisseling hebt, qua werkzaamheden, dan als HR-medewerker. Je hebt veel contact met collega’s, je werft de juiste kandidaten voor verschillende functies, en je bent bezig met administratieve taken. Het resultaat van jouw werk als HR-medewerker? Blije en tevreden collega’s die blij zijn dat jij HR-medewerker bij hun bedrijf bent.

Een nieuwe baan als salarisadministrateur

Ga jij aan de slag als salarisadministrateur? Dan tover jij maandelijks, of wekelijks, een glimlach op het gezicht van werkende mensen. Je checkt hoeveel salaris alle medewerkers moeten krijgen en je zorgt ervoor dat ze dit ook ontvangen. Als je een goede salarisadministrateur bent, werk je geordend, gestructureerd en geconcentreerd. Waarom deze eigenschappen belangrijk zijn voor een salarisadministrateur? Omdat mensen anders niet het juiste salaris krijgen, terwijl ze bijvoorbeeld wel huur of hypotheek moeten betalen. Check snel onze vacatures als salarisadministrateur.

Word jij recruiter?

Weet jij de juiste kandidaten te vinden, selecteren en voor te stellen bij een opdrachtgever? Solliciteer dan op een van onze vacatures als recruiter. Je zoekt kandidaten, checkt hun motivatie en je stelt ze voor bij opdrachtgevers. Een goede recruiter heeft mensenkennis, is communicatief sterk en kijkt verder dan alleen een cv. Je kunt recruiter worden voor externe bedrijven, of juist voor het bedrijf waarvoor jij zelf ook werkt. Wil jij graag recruiter worden? Reageer dan snel op een van onze vacatures!

Meer informatie

Landelijke vacatures (dus ook bij jou in de buurt)

Account Director Government bij YoungCapital in Hoofddorp

Sales & Recruitment Internship for French Speakers at StudentJob International in The Netherlands

YoungCapital is op zoek naar nieuw recruitment talent!

Businessline Manager detachering voor Management Assistants Professionals in Hoofddorp

Ben jij nog op zoek naar een stage?! Ga dan aan de slag bij YoungCapital!

Fulltime Recruiter YoungCapital Köln in Germany

Businessline Manager detachering voor Public Professionals in Hoofddorp

Junior Recruiter via de Startersbeurs bij YoungCapital in de Randstad

Recruitment Internship for French Speakers at StudentJob International in The Netherlands

Uitdagende stage voor hbo'er als Recruiter bij YoungCapital

Fulltime Recruiter YoungCapital in Berlin

Recruiters met management ambitie gezocht voor YoungCapital

Uitdagende stage voor mbo'er als Recruiter bij YoungCapital

Business unit Manager (m/w) for YoungCapital Berlin

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!