Horeca vacatures in Hoorn

Er zijn 8 horeca vacatures in Hoorn gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Hoorn? Een die je goed kunt combineren met je school of studie? En vind je het leuk om lekker actief bezig te zijn, en ben je een kei in multitasken? Dan ben jij geschikt voor onze horeca vacatures in Hoorn! Met een baan als horecamedewerker of cateringmedewerker kun je lekker een zakcentje bijverdienen. Maar ook als je fulltime of parttime aan het werk wilt, kun je kijken bij onze horeca vacatures in Hoorn! Er zit vast iets voor je tussen. Als je al een YoungCapital-profiel hebt, kun je heel makkelijk solliciteren. Binnen een paar minuten heb je al gereageerd. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op!

Werken in Hoorn

Als je gaat werken in Hoorn, dan heb je in je vrije tijd ook genoeg te doen in deze stad. Je kunt na je werk gezellig de stad in met je collega’s: een drankje doen bij een café, of een lekker hapje gaan eten. Hoorn staat vol met monumenten, dus als je van geschiedenis en cultuur houdt, is een stadswandeling een aanrader. Er wordt ook elk jaar een carnavalsoptocht georganiseerd, en elk jaar wordt er de Bontekoerace gehouden met zeilschepen. Genoeg te doen, dus. Wil je werken in Hoorn? Scrol dan naar beneden voor onze vacatures, en verstuur vandaag je sollicitatie nog!


Cateringmedewerker in Hoorn: iets voor jou?

Als je aan de slag gaat als cateringmedewerker, dan kom je op veel verschillende plekken. Jij en je team verzorgen namelijk de catering voor allerlei soorten evenementen. Je werkzaamheden zullen ook verschillen. Je vervelen is er niet bij! De ene keer schenk je thee en koffie, de andere keer serveer je het eten of houd je je bezig met opruimen en schoonmaken. Is dit de flexibele baan waar je naar zoekt? Kijk dan snel hieronder bij de cateringmedewerker vacatures in Hoorn.

Aan de slag als horecamedewerker in Hoorn

Je kunt bij allerlei horecagelegenheden aan de slag als horecamedewerker. Denk aan werken in de bediening van een restaurant. Vaak schenk je ook drankjes achter de bar. Als horecamedewerker kun je goed multitasken en ben je altijd actief bezig. Iets voor jou? Kijk snel verder en solliciteer!

Meer informatie

Bijverdienen en ervaring opdoen met een bijbaan als keukenhulp (pool)

Met opgestroopte mouwen de spoelkeuken onder handen nemen? Start als freelancer!

Vrijwilligerswerk: ga aan de slag als kok

Goed bijverdienen met een bijbaan in de horeca (pool)

Gemiddeld €15 per uur verdienen? Ga aan de slag als freelancer in de bediening!

Bijbaan als afwasser of spoelhulp bij jou in de buurt (pool)

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Leuke bijbaan bij een pretpark of dierentuin? Geef je op voor onze pool