Vacatures recruiter Maastricht

Er zijn 8 recruiter vacatures in Maastricht gevonden.

Ben jij lekker sociaal en heb je een grote mensenkennis? Heeft recruitment jou altijd al op de een of andere manier aangetrokken? Wil je graag werken in Maastricht? En zie je jezelf niet de hele dag in een kantoorhok zitten? Dan zijn de onderstaande recruiter vacatures voor recruiter in Maastricht zeker iets voor jou.

Als recruiter in Maastricht ga je aan de slag in onze lokale vestiging. Je begint elke ochtend met het checken van je mailbox. Die staat vol cv’s en motivatiebrieven voor de vacature die je vorige week online hebt gezet. Je bent al snel de hele ochtend bezig ze te checken. In de middag spring je als recruiter in Maastricht nog snel binnen in het bedrijf van een andere klant, en bespreek je het profiel van hun ideale kandidaat. Ben je terug op kantoor, dan schud je met die kennis snel een wervende vacature uit de mouw en hopla, het is 17.30 uur en tijd om naar huis te gaan. Ziezo: dat is een day in the life van een recruiter in Maastricht.

Recruiter in Maastricht

Als recruiter bij YoungCapital krijg je de kans om jezelf op verschillende manieren te ontwikkelen. Bij YoungCapital hebben we namelijk een eigen University, waar je trainingen kunt volgen in public speaking, wervend schrijven of omgaan met stress. En daarnaast betekent werken bij YoungCapital ook gewoon fun. Gezellige vrijmibo’s, tennistoernooien, charity events en een eigen festival, om maar wat te noemen. Klinkt goed? Check dan snel de recruiter vacatures hieronder.

Meer informatie

Enthousiaste Recruiter gezocht voor YoungCapital Maastricht

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime stagiaire bij YoungCapital in Nederland

Recruitment projectmanager bij YoungCapital

Project Coördinator Recruitment bij YoungCapital

Per direct: parttime Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital