Vacatures recruiter Roermond

Er zijn 7 recruiter vacatures in Roermond gevonden.

Jij wilt werken in Roermond. Een baan of stage waar je continu met mensen in contact staat. Want jij bent bovengemiddeld sociaal, en die skills wil je graag gebruiken (en verder ontwikkelen). Daarnaast lijkt dagenlang vastzitten in een kantoor voor jou een ware nachtmerrie. Herkenbaar? Word dan recruiter in Roermond bij YoungCapital. Hieronder vind je alvast verschillende recruiter vacatures waar je uit kunt kiezen.

Voor je dat doet, wil je misschien eerst weten wat je zoal doet, als recruiter in Roermond. Klanten bezoeken, LinkedIn afstruinen naar kandidaten, sollicitatiegesprekken voeren, cv’s en motivatiebrieven lezen, vacatures schrijven en ga zo maar door. De uiteindelijke bedoeling van jouw werk als recruiter in Roermond? De perfecte match tussen klant en kandidaat vinden.

Recruiter in Roermond

Wanneer je als recruiter bij YoungCapital gaat werken in Roermond, reis je elke elke dag naar onze vestiging daar. Die ligt in de buurt van een bushalte, zodat je er makkelijk kunt komen met het ov. En ben je met de auto, dan parkeer je gewoon voor de deur.

De sfeer bij YoungCapital? Work hard, play hard. Cliché, maar het omvat volledig hoe het is om te werken bij YoungCapital. Het hele jaar organiseren we sport- en goede doel-events, gezellige vrijmibo’s en ons eigen festival. Veel play dus, maar ook learn, met een University waar je dingen leert als spreken in het openbaar, vacatures schrijven of omgaan met stress. Maakt jou alleen maar een betere recruiter bij YoungCapital.

Nieuwsgierig? Check dan hieronder onze recruiter vacatures en word recruiter in Roermond.

Meer informatie

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime stagiaire bij YoungCapital in Nederland

Project Coördinator Recruitment bij YoungCapital

Recruitment projectmanager bij YoungCapital

Per direct: parttime Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital