ICT-vacatures in Meppel

Er zijn 12 ICT-vacatures in Meppel gevonden.

ICT saai? Integendeel: ICT is booming business! Dankzij de technologie zijn er veel nieuwe banen bijgekomen, bijvoorbeeld als app-developer, programmeur, technisch supportmedewerker of zelfs als hacker. Met een afgeronde opleiding in de ICT kun je dus veel kanten op. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, een traineeship wilt volgen of alleen een bijbaan zoekt: bij YoungCapital hebben we het allemaal! Je kunt zelf scrollen door onze vacatures, en filteren op dienstverband en opleidingsniveau. Daarna kun je solliciteren met je profiel van YoungCapital. En vergeet niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Werken in Meppel

Meppel ligt in het zuidwesten van Drenthe. Als je hier woont, kun je prima aan de slag in de ICT. Daar komt bij dat Meppel een gezellige stad is: er is hier altijd wel wat te doen. Zo worden er in de zomermaanden de ‘Donderdag Meppeldagen’ georganiseerd. Zes dagen lang worden er activiteiten georganiseerd rond een bepaald thema. Zo zijn er rommelmarkten, festivals en straattheater. Een ander leuk evenement is het Grachtenfestival, waarbij de grachten van Meppel centraal staan. Wil jij weten of er ICT-vacatures openstaan in Meppel? Kijk dan snel verder!


Start je carrière als IT-trainee

Jij bent klaar met je school, maar weet niet goed wat je hierna wilt gaan doen. Wat dacht je ervan om een IT Traineeship te volgen? Als IT-trainee krijg je namelijk de kans om te werken en te studeren tegelijk. Zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en word je veel aantrekkelijker voor werkgevers. Iets voor jou? Solliciteer dan direct op onze ICT-vacatures!

Word Java-developer in Meppel

Heb jij al wat ervaring met ICT? Ken jij Java op je duimpje en wil je daarin verder? Zoek dan een baan als Java-developer via YoungCapital! Er is meer dan genoeg werk in te vinden, dus bekijk snel onze ICT vacatures. Voor je het weet kun jij aan de slag als Java-developer!

Een baan als front-end developer in Meppel?

Een front-end developer houdt zich bezig met de ‘voorkant’ van een website, het zichtbare gedeelte voor de bezoeker. Je werkt met een CMS, en met HTML, CSS en SEO. Zo zorg je ervoor dat de lay-out er goed uitziet en de website overzichtelijk is voor de klant. Is dit jouw droombaan? Check dan snel onze ICT-vacatures!

Meer informatie

Per direct hybride parttime klantenservice medewerker Zwolle

Fulltime remote klantenservice medewerker IT in Zwolle

Word Support Engineer bij de overheid in Zwolle

Start als helpdesk medewerker bij een groot bedrijf in Zwolle

Fulltime ING e-commerce Sales Specialist bij jou in de buurt

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Per direct parttime klantenservice medewerker vanuit huis!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime aan de slag als IT-Medewerker bij YoungCapital NEXT

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Traineeship: Leven lang leren!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten