ICT-vacatures in Meppel

Er zijn 17 ICT-vacatures in Meppel gevonden.

ICT saai? Integendeel: ICT is booming business! Dankzij de technologie zijn er veel nieuwe banen bijgekomen, bijvoorbeeld als app-developer, programmeur, technisch supportmedewerker of zelfs als hacker. Met een afgeronde opleiding in de ICT kun je dus veel kanten op. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, een traineeship wilt volgen of alleen een bijbaan zoekt: bij YoungCapital hebben we het allemaal! Je kunt zelf scrollen door onze vacatures, en filteren op dienstverband en opleidingsniveau. Daarna kun je solliciteren met je profiel van YoungCapital. En vergeet niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Werken in Meppel

Meppel ligt in het zuidwesten van Drenthe. Als je hier woont, kun je prima aan de slag in de ICT. Daar komt bij dat Meppel een gezellige stad is: er is hier altijd wel wat te doen. Zo worden er in de zomermaanden de ‘Donderdag Meppeldagen’ georganiseerd. Zes dagen lang worden er activiteiten georganiseerd rond een bepaald thema. Zo zijn er rommelmarkten, festivals en straattheater. Een ander leuk evenement is het Grachtenfestival, waarbij de grachten van Meppel centraal staan. Wil jij weten of er ICT-vacatures openstaan in Meppel? Kijk dan snel verder!


Start je carrière als IT-trainee

Jij bent klaar met je school, maar weet niet goed wat je hierna wilt gaan doen. Wat dacht je ervan om een IT Traineeship te volgen? Als IT-trainee krijg je namelijk de kans om te werken en te studeren tegelijk. Zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en word je veel aantrekkelijker voor werkgevers. Iets voor jou? Solliciteer dan direct op onze ICT-vacatures!

Word Java-developer in Meppel

Heb jij al wat ervaring met ICT? Ken jij Java op je duimpje en wil je daarin verder? Zoek dan een baan als Java-developer via YoungCapital! Er is meer dan genoeg werk in te vinden, dus bekijk snel onze ICT vacatures. Voor je het weet kun jij aan de slag als Java-developer!

Een baan als front-end developer in Meppel?

Een front-end developer houdt zich bezig met de ‘voorkant’ van een website, het zichtbare gedeelte voor de bezoeker. Je werkt met een CMS, en met HTML, CSS en SEO. Zo zorg je ervoor dat de lay-out er goed uitziet en de website overzichtelijk is voor de klant. Is dit jouw droombaan? Check dan snel onze ICT-vacatures!

Meer informatie

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Top Job

IT background? Word fulltime helpdeskmedewerker in Zwolle

Top Job

Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!

Top Job

Ervaren IT servicedesk medewerker in Hoogeveen

IT servicedesk medewerker met mbo 4-diploma in Hoogeveen

Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Klaar om te starten als Servicedesk medewerker in regio Zwolle/Apeldoorn/Twente

Software Developers gezocht in Overijssel / Gelderland

Business Analist in Overijssel / Gelderland

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

Software engineer in Sneek

Behaal je hbo-diploma en word software developer

Leer programmeren met ons online platform en start in een IT-Traineeship!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma!

YoungCapital Academy: De beste hbo ICT opleiding

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital Professionals