ICT-vacatures in Assen

Er zijn 5 ICT-vacatures in Assen gevonden.

Heb jij een ICT-diploma of ben je nog aan het studeren? Then you're in luck. Tegenwoordig staan bedrijven te springen om de beste ICT?ers. YoungCapital heeft veel verschillende ICT vacatures in Assen. Denk bijvoorbeeld aan een baan als software developer, systeembeheerder of PHP-developer. De ICT-banen liggen voor het oprapen. Als ICT?er kun je dus lekker cash money verdienen. Wil je een bijbaan om werkervaring op te doen? Of liever fulltime aan de slag in bijvoorbeeld een startersfunctie waar je veel kunt leren? Kijk snel of er een leuke ICT vacature in Assen voor je bij zit en solliciteer snel en gemakkelijk met jouw YoungCapital-profiel.

Werken in Assen

In Assen kun je naast werken in de ICT ook een heleboel andere dingen doen. In deze leuke stad in Drenthe is genoeg te beleven buiten werktijd. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Drents Museum of het Stedelijk Museum voor Hedendaagse Kunst. Ieder jaar op de laatste zondag van juni wordt de TT Assen gehouden op het Circuit van Drenthe. Tijdens deze motorrace, waaraan ook het TT-festival gekoppeld is, kunnen motorliefhebbers hun hart ophalen. Assen biedt voor ieder wat wils!

App-developer worden in Assen

Wil je aan de slag als app-developer in Assen? Vind je het leuk om te programmeren en wil je graag de coolste (web)applicaties ontwikkelen? Kijk dan snel of er een leuke vacature in Assen voor je bij zit. Wil je werkervaring opdoen die goed op je cv staat? Solliciteer dan vandaag nog op een functie als app-developer.

Een uitdagende baan als IT-trainee in Assen

Wil je veel leren en jezelf verder ontwikkelen? Ben je net afgestudeerd en wil je jouw carrière in de IT een kickstart geven? Ga dan voor een IT-traineeship in Assen. Als IT-trainee word je binnen een paar weken klaargestoomd voor het echte werk. Je kunt zelf bepalen welke opdrachtgever bij jou past. Ideaal, toch?

Aan de slag als systeembeheerder in Assen

Wil je een afwisselende en uitdagende baan in de ICT? Vind je het helemaal geweldig om nieuwe infrastructuren aan te leggen en nieuwe servers te installeren? Dan is een baan als systeembeheerder misschien wel iets voor jou. Scrol door de ICT vacatures in Assen en reageer op jouw favoriet.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik ICT-vacatures in Assen?
    Op zoek naar ICT-vacatures in Assen? YoungCapital biedt een breed scala aan ICT-vacatures, van software developer tot systeembeheerder. Bekijk onze website voor de laatste vacatures en solliciteer direct met jouw YoungCapital-profiel.
  • Wat zijn de voordelen van werken in de ICT in Assen?
    Werken in de ICT in Assen biedt diverse voordelen, zoals een breed aanbod aan banen, goede verdienmogelijkheden en de kans om werkervaring op te doen in verschillende ICT-functies.
  • Welke ICT-functies zijn er beschikbaar in Assen?
    In Assen zijn diverse ICT-functies beschikbaar, zoals die van software developer, app-developer, IT-trainee en systeembeheerder. Bekijk de actuele vacatures op de website van YoungCapital.