ICT-vacatures in Assen

Er zijn 18 ICT-vacatures in Assen gevonden.

Heb jij een ICT-diploma of ben jij nog aan het studeren? Dan heb jij geluk! Tegenwoordig staan bedrijven te springen om de beste ICT’ers. YoungCapital heeft veel verschillende ICT vacatures in Assen. Denk bijvoorbeeld aan een baan als software developer, systeembeheerder of PHP-developer. De ICT-banen liggen voor het oprapen in Assen. Als ICT’er kun jij dus lekker verdienen! Wil jij een bijbaan om werkervaring op te doen? Of liever fulltime aan de slag in bijvoorbeeld een startersfunctie waar je veel kunt leren? Kijk snel of er een leuke ICT vacature in Assen voor je bij zit en solliciteer snel en gemakkelijk met jouw YoungCapital-profiel.

Werken in Assen

In Assen kun je naast werken in de ICT ook een heleboel andere dingen doen. In deze leuke stad in Drenthe is genoeg te beleven buiten werktijd. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Drents Museum of het Stedelijk Museum voor Hedendaagse Kunst. Ieder jaar op de laatste zondag van juni wordt de TT Assen gehouden op het Circuit van Drenthe. Tijdens deze motorrace, waaraan ook het TT-festival gekoppeld is, kunnen motorliefhebbers hun hart ophalen. Assen biedt voor ieder wat wils!

App-developer worden in Assen

Wil jij aan de slag als app-developer in Assen? Vind jij het leuk om te programmeren en wil jij graag de coolste (web)applicaties ontwikkelen? Kijk dan snel of er een leuke vacature in Assen voor je bij zit. Wil jij werkervaring opdoen die goed op je cv staat? Solliciteer dan vandaag nog op een functie al app-developer.

Een uitdagende baan als IT-trainee in Assen

Wil jij veel leren en jezelf verder ontwikkelen? Ben jij net afgestudeerd en wil jij jouw carrière in de IT een kickstart geven? Ga dan voor een IT-traineeship in Assen. Als IT-trainee word jij in een paar weken klaargestoomd voor het echte werk. Je kunt zelf bepalen welke opdrachtgever bij jou past. Ideaal, toch?

Aan de slag als systeembeheerder in Assen

Wil jij een afwisselende en uitdagende baan in de ICT? Vind jij het helemaal geweldig om nieuwe infrastructuren aan te leggen en nieuwe servers te installeren? Dan is een baan als systeembeheerder misschien wel iets voor jou. Verstuur jouw sollicitatie snel!

Meer informatie

Software Tester in Groningen

Junior Expert in Systeem-Netwerkbeheer met hbo-diploma in Groningen

Ga aan de slag als fulltime PHP developer in Groningen

Software engineer in Sneek

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

Betaald IT-traineeship tot junior Informatie Analist met baangarantie!

Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!

Behaal je hbo-diploma en word software developer

Leer programmeren met ons online platform en start in een IT-Traineeship!

Thuiswerken? Word Klantenservice medewerker voor een Amerikaans telecombedrijf

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Poolvacature: Helpen bij de implementatie van nieuwe systemen NS

NIEUW: Traineeship tot junior IT Security Professional

Betaald IT-traineeship tot junior IT Consultant!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma!

YoungCapital NEXT: De beste hbo ICT opleiding

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital NEXT