ICT-vacatures in Assen

Er zijn 14 ICT-vacatures in Assen gevonden.

Heb jij een ICT-diploma of ben je nog aan het studeren? Then you're in luck. Tegenwoordig staan bedrijven te springen om de beste ICT’ers. YoungCapital heeft veel verschillende ICT vacatures in Assen. Denk bijvoorbeeld aan een baan als software developer, systeembeheerder of PHP-developer. De ICT-banen liggen voor het oprapen. Als ICT’er kun je dus lekker cash money verdienen. Wil je een bijbaan om werkervaring op te doen? Of liever fulltime aan de slag in bijvoorbeeld een startersfunctie waar je veel kunt leren? Kijk snel of er een leuke ICT vacature in Assen voor je bij zit en solliciteer snel en gemakkelijk met jouw YoungCapital-profiel.

Werken in Assen

In Assen kun je naast werken in de ICT ook een heleboel andere dingen doen. In deze leuke stad in Drenthe is genoeg te beleven buiten werktijd. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Drents Museum of het Stedelijk Museum voor Hedendaagse Kunst. Ieder jaar op de laatste zondag van juni wordt de TT Assen gehouden op het Circuit van Drenthe. Tijdens deze motorrace, waaraan ook het TT-festival gekoppeld is, kunnen motorliefhebbers hun hart ophalen. Assen biedt voor ieder wat wils!

App-developer worden in Assen

Wil je aan de slag als app-developer in Assen? Vind je het leuk om te programmeren en wil je graag de coolste (web)applicaties ontwikkelen? Kijk dan snel of er een leuke vacature in Assen voor je bij zit. Wil je werkervaring opdoen die goed op je cv staat? Solliciteer dan vandaag nog op een functie al app-developer.

Een uitdagende baan als IT-trainee in Assen

Wil je veel leren en jezelf verder ontwikkelen? Ben je net afgestudeerd en wil je jouw carrière in de IT een kickstart geven? Ga dan voor een IT-traineeship in Assen. Als IT-trainee word je binnen een paar weken klaargestoomd voor het echte werk. Je kunt zelf bepalen welke opdrachtgever bij jou past. Ideaal, toch?

Aan de slag als systeembeheerder in Assen

Wil je een afwisselende en uitdagende baan in de ICT? Vind je het helemaal geweldig om nieuwe infrastructuren aan te leggen en nieuwe servers te installeren? Dan is een baan als systeembeheerder misschien wel iets voor jou. Scrol door de ICT vacatures in Assen en reageer op jouw favoriet.

Meer informatie

Traineeship tot Junior Business Controller in Groningen

Fulltime data analist bij bank/verzekeraar in Groningen

Wordt opgeleid tot software engineer in Groningen!

Fulltime IT Specialist in Groningen

Ga in Groningen jouw talent ontwikkelen als DevOps Engineer!

IT traineeship in Groningen, Leeuwarden of Zwolle!

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Tijdelijk parttime IT supportmedewerker vanuit huis

Word opgeleid tot Azure Consultant bij Accenture!

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Allround Dev worden? Volg de DevOps Engineer traineeship!

Volg ons betaald IT traineeship en word junior IT Consultant

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Ondersteun innovatieve SAP systemen als IT specialist.