ICT-vacatures in Hoogeveen

Er zijn 7 ICT-vacatures in Hoogeveen gevonden.

Ben jij de hele dag op het internet te vinden? Vind jij niets leukers dan coderen en HTML’en? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze ICT-vacatures! ICT is een snelgroeiende sector, waar heel veel werk in te vinden is. Zo kun je aan de slag als app-developer, PHP-developer of je carrière starten als IT-trainee. Voor deze functies is het belangrijk dat je analytisch erg sterk bent en nauwkeurig kunt werken. Als je één toets verkeerd aanslaat, kan het systeem niet meer werken. Als jij graag aan de slag wilt in de ICT, hoef je alleen maar een account aan te maken op YoungCapital. Daarna kun je op alle vacatures solliciteren die je wilt!

Werken in Hoogeveen

Op dit moment wil ieder bedrijf een mooie app en een goedwerkende site. Daar zijn ICT-talenten voor nodig! Ook in Hoogeveen zijn veel bedrijven op zoek naar jou. Hoogeveen is een fijne stad om in te wonen en te werken. Zo kun je in je vrije tijd winkelen op de markt, meedoen aan de Ronde van Drenthe of gewoon lekker een terrasje pakken. Kortom: een leuke stad waar altijd wel wat te doen is! Wil jij hier graag aan de slag? Bekijk dan onze vacatures in Hoogeveen!


Start je carrière als IT-trainee

Wil jij je loopbaan een vliegende start geven? Volg dan een IT-traineeship! Als IT-trainee leer je alle kneepjes van het vak en doe je veel relevante werkervaring op. Na je traineeship is er een grote kans dat je bij je werkgever mag blijven werken, en wie wil dat nu niet? Solliciteer daarom direct op onze ICT-vacatures en ga aan de slag!

Aan de slag als front-end developer

Was jij iemand die als kind al computers uit elkaar haalde? Dan is een baan in de ICT zeker geschikt voor jou. Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor het zichtbare gedeelte van de website. Jij zorgt ervoor dat de website goed functioneert en overzichtelijk is. Wil jij graag werken als front-end developer? Reageer dan op onze ICT-vacatures in Hoogeveen!

Word app-developer in Hoogeveen

Ben jij verslaafd aan WhatsApp, Angry Birds en Candy Crush? En zou je niets liever doen dan zelf apps ontwikkelen? Dat kan! Als app-developer krijg je de kans om apps te bouwen naar het idee van de opdrachtgever. Is dit iets voor jou? Check dan onze ICT-vacatures en solliciteer direct.

Meer informatie