Promotiewerk vacatures Nieuwegein

Er zijn 16 promotiewerk vacatures in Nieuwegein gevonden.

Is ‘babbel’ je bijnaam en worden je vrienden af en toe helemaal gek van je geouwehoer? Geef hen dan even rust en zet je social skills in als werk. Geld verdienen en praten tegelijkertijd: check de promotiewerk vacatures in Nieuwegein en wie weet zit die droombaan ertussen. Find a job you love, and you’ll never work a day in your life, toch?

Aan de slag als promotiemedewerker

Een product aanprijzen, donaties voor goede doelen binnenhalen of de bff van klanten worden: de promotiewerk vacatures in Nieuwegein zijn zo gevarieerd als jouw verhalen. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de MediaMarkt om diensten van een grote netwerkaanbieder aan de man te brengen, of word dit jaar een second Santa. Huh? Ja, bij de promotiewerk vacatures in Nieuwegein worden ook de kerstdagen niet vergeten. Kerstpakketten laten shinen, en je eigen bankrekening ook.

Parttime promotiemedewerker

Kunnen zelfs jouw stembanden soms een beetje rust gebruiken? Check dan eens de parttime banen bij de promotiewerk vacatures in Nieuwegein. Ook als je nog aan het studeren bent of een andere baan hebt, kun je hier terecht. Sparen voor je vakantie? De promotiewerk vacatures in Nieuwegein hebben ook vakantiewerk in de aanbieding.

Promotiemedewerker all day, every day

Voor de geboren kletskousen hebben de promotiewerk vacatures in Nieuwegein ook genoeg keuze. Droom jij ervan om de ene na de andere oneliner eruit te knallen en zeg jij tegen klanten dat ze je ook gewoon ’s nachts, buiten werktijd, mogen bellen als ze een vraag hebben? Gefeliciteerd, jij bent geschikt voor zowel de parttime als de fulltime promotiemedewerker vacatures in Nieuwegein en omgeving. Check snel de vacatures op deze site om te kijken of er iets voor je bij zit, en voor je het weet kun je aan de slag. They see me promotin’, they listenin’ ...

Meer informatie

Horeca medewerker gezocht voor de zaterdag in Waardenburg

Pool: Word medewerker buitendienst in regio Utrecht voor NS

KPN zoekt host(ess) voor regio Utrecht!

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Houd jij van een feestje? Word freelancer Festivalwerk via YoungOnes!

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Ga aan de slag als promotor voor Hamilton Bright

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Word parrtime promotor en werk en feest tegelijkertijd!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

Tussenjaar? Word eigen baas!