Promotiewerk vacatures Utrecht

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Utrecht gevonden.

Kletsend je moneys verdienen? Dat klinkt voor jou als een droom. Eentje die werkelijkheid kan worden met de openstaande promotiewerk vacatures in Utrecht. Ga bijvoorbeeld aan de slag als promotor en haal donaties binnen voor een goed doel. Voor een ouwehoer als jij een makkie, dus die targets haal je wel. Zo sleep je ook nog eens lekkere bonussen binnen. Ka-tsjing. Klinkt goed, toch? Check snel de promotiewerk vacatures in Utrecht en vind via YoungCapital jouw droombaan.

De gezelligste baan van allemaal: promotiewerk in Utrecht

Tussen de promotiewerk vacatures in Utrecht vind je het gezelligste werk dat er is. Want welke baan het ook wordt, je bent continu met mensen in gesprek. Of je nu langs de deuren gaat om geld op te halen voor het goede doel of op een festival het nieuwste drankje aan de man moet brengen. En zeg nou eerlijk, dat wil jij toch ook? Wij hebben alle openstaande promotiewerk vacatures in Utrecht al voor je op een rijtje gezet, jij hoeft alleen nog te solliciteren. Easy peasy dus. Waar wacht je nog op?

Flexibel bijverdienen als promotiemedewerker in Utrecht

Hoe divers de promotiewerk vacatures in Utrecht ook zijn, ze hebben ook iets met elkaar gemeen: de flexibele werkdagen en -tijden. En dat is lekker, want zo kun je bijverdienen wanneer dat jou uitkomt. In de zomervakantie bijvoorbeeld, wanneer jij lekker vrij bent en er veel promotiewerk beschikbaar is op de tofste festivals. Liever iets blijvends? Kan ook. Grote merken als Heineken en Ziggo zijn het hele jaar door op zoek naar enthousiaste promotors. Zo is er altijd een leuke promotiewerk vacature in Utrecht die jou aanspreekt. Scrol snel verder en solliciteer op jouw favoriet.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik promotiewerk in Utrecht?
    Zoek je promotiewerk in Utrecht? Check de vacatures op YoungCapital en vind de baan die bij jou past. Met flexibele werktijden en diverse mogelijkheden is er altijd iets dat aansluit bij jouw wensen.
  • Wat maakt promotiewerk leuk?
    Promotiewerk is divers, flexibel en sociaal. Je ontmoet veel nieuwe mensen, werkt op verschillende locaties en geen dag is hetzelfde. Ideaal voor wie houdt van afwisseling en uitdaging.
  • Kan ik promotiewerk combineren met mijn studie?
    Ja, promotiewerk is perfect te combineren met je studie dankzij de flexibele werktijden. Werk wanneer het jou uitkomt en verdien lekker bij naast je studie.

Avondwerk als koerier bij DHL Express in Utrecht

Flexibele baan als glasvezeladviseur bij KPN in Amersfoort!

Werk wanneer het jou goed uitkomt als freelancer in Utrecht!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Kom werken op de tofste festivals in 2024

Kom werken op de gezelligste evenementen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Bijbaan vanuit huis - Verdien geld met enquêtes