Promotiewerk vacatures in Baarn

Er zijn 19 promotiewerk vacatures in Baarn gevonden.

Als jij ergens enthousiast over bent, weet je dit heel makkelijk over te brengen op anderen. Voor je het weet zijn je familie en vrienden ook helemaal enthousiast. Is dit een van jouw talenten? Dan heb jij de overtuigingskracht die nodig is om onze promotiewerk vacatures in Baarn tot een succes te maken. Promotiewerk is uitdagend, veelzijdig en gezellig werk! Je kunt het fulltime of parttime doen, of kiezen voor een bijbaan om te combineren met je studie of school. Alles is mogelijk. Bij YoungCapital hebben we alle promotiewerk vacatures in Baarn voor je op een rijtje gezet. Benieuwd wat we voor je hebben? Scrol dan snel verder!

Werken in Baarn

Als je gaat werken in Baarn, dan ga je werken in een gezellige stad. Baarn ligt vlak bij Amersfoort en Hilversum, dus het zou zomaar kunnen dat je af en toe werkt in een van deze steden. In Baarn zelf is ook genoeg te doen in je vrije tijd. Het is maar net waar je zin in hebt. Ben je een sportief type, dan kun je gaan hardlopen in een van de parken, of je aansluiten bij een van de vele sportverenigingen. Voor een gezellig avondje met vrienden kun je een bezoekje brengen aan de winebar of een van de andere cafés in Baarn. Kortom: het is leuk om te werken in Baarn.


Een baan als promotiemedewerker in Baarn

Als promotiemedewerker word jij het gezicht van een bepaald product of dienst. Denk aan goede doelen, een krant, een nieuw drankje of een verzekering. Alles is mogelijk! Jij gaat de straat op om potentiële klanten te overtuigen. Jij weet een gesprek aan te knopen en de klant zo te overtuigen dat hij of zij het liefst meteen een aankoop doet, wil overstappen of lid wil worden. Met jouw enthousiasme, grote glimlach én kennis zorg jij voor lekker veel nieuwe business! Klinkt dit goed? Kijk dan hieronder voor de promotiemedewerker vacatures in Baarn die we open hebben staan.

Werken als gastheer of gastvrouw in Baarn

Wanneer je werkt als gastheer of gastvrouw, dan heb je een lekker veelzijdige baan! Geen dag zal hetzelfde zijn. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken bij een gezellig restaurant. Wat je zoal doet? Je ontvangt de gasten, zorgt ervoor dat de tafels netjes gedekt zijn, en je neemt bestellingen op. Jij zorgt ervoor dat de gasten een hele fijne avond hebben en dat alles op rolletjes loopt. Is dit iets wat jij jezelf ziet doen? Mooi, dan kun je meteen naar beneden scrollen om onze vacatures voor gastheer of gastvrouw te bekijken! Solliciteren doe je binnen no time met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Start maandag 18 januari als medewerker (snel)testafnemer in Amsterdam

Wil jij aan de slag bij de grootste evenementen? Meld je snel aan bij YoungOnes!

Werken op jouw favoriete festivals. Ga aan de slag als freelancer via YoungOnes.

Spontaan en gastgericht? Werk als freelance host(ess) op toffe locaties!

Spontaan en stap je graag op de man af? Start als freelance promotiemedewerker!

Studeren, lekker verdienen, en geen verplichtingen. Word freelancer!

Tussenjaar? Werk wanneer je wilt en probeer elke dag ander werk als #EigenBaas!

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Flexibele bijbaan? Werk wanneer en waar je wilt via YoungOnes!

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Maakt een chronische aandoening jouw banenzoektocht lastig? Everybody Work helpt

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Gemiddeld €15 per uur verdienen met klussen die je zelf kiest? Word freelancer!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!