Promotiewerk vacatures in Baarn

Er zijn 20 promotiewerk vacatures in Baarn gevonden.

Als jij ergens enthousiast over bent, weet je dit heel makkelijk over te brengen op anderen. Voor je het weet zijn je familie en vrienden ook helemaal enthousiast. Is dit een van jouw talenten? Dan heb jij de overtuigingskracht die nodig is om onze promotiewerk vacatures in Baarn tot een succes te maken. Promotiewerk is uitdagend, veelzijdig en gezellig werk! Je kunt het fulltime of parttime doen, of kiezen voor een bijbaan om te combineren met je studie of school. Alles is mogelijk. Bij YoungCapital hebben we alle promotiewerk vacatures in Baarn voor je op een rijtje gezet. Benieuwd wat we voor je hebben? Scrol dan snel verder!

Werken in Baarn

Als je gaat werken in Baarn, dan ga je werken in een gezellige stad. Baarn ligt vlak bij Amersfoort en Hilversum, dus het zou zomaar kunnen dat je af en toe werkt in een van deze steden. In Baarn zelf is ook genoeg te doen in je vrije tijd. Het is maar net waar je zin in hebt. Ben je een sportief type, dan kun je gaan hardlopen in een van de parken, of je aansluiten bij een van de vele sportverenigingen. Voor een gezellig avondje met vrienden kun je een bezoekje brengen aan de winebar of een van de andere cafés in Baarn. Kortom: het is leuk om te werken in Baarn.


Een baan als promotiemedewerker in Baarn

Als promotiemedewerker word jij het gezicht van een bepaald product of dienst. Denk aan goede doelen, een krant, een nieuw drankje of een verzekering. Alles is mogelijk! Jij gaat de straat op om potentiële klanten te overtuigen. Jij weet een gesprek aan te knopen en de klant zo te overtuigen dat hij of zij het liefst meteen een aankoop doet, wil overstappen of lid wil worden. Met jouw enthousiasme, grote glimlach én kennis zorg jij voor lekker veel nieuwe business! Klinkt dit goed? Kijk dan hieronder voor de promotiemedewerker vacatures in Baarn die we open hebben staan.

Werken als gastheer of gastvrouw in Baarn

Wanneer je werkt als gastheer of gastvrouw, dan heb je een lekker veelzijdige baan! Geen dag zal hetzelfde zijn. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken bij een gezellig restaurant. Wat je zoal doet? Je ontvangt de gasten, zorgt ervoor dat de tafels netjes gedekt zijn, en je neemt bestellingen op. Jij zorgt ervoor dat de gasten een hele fijne avond hebben en dat alles op rolletjes loopt. Is dit iets wat jij jezelf ziet doen? Mooi, dan kun je meteen naar beneden scrollen om onze vacatures voor gastheer of gastvrouw te bekijken! Solliciteren doe je binnen no time met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Flexibel aan de slag als treinsteward in de trein in Utrecht

Word parttime of fulltime service medewerker in omgeving Utrecht

Fulltime gastvrouw/gastheer bij McDonald's in Barneveld

Parttime cateringmedewerker gezocht voor crematorium in Nieuwegein

KPN zoekt host(ess) voor regio Utrecht!

Word promotor voor goede doelen bij People Marketing

Ga aan de slag als promotiemedewerker voor People Marketing !

Werken én feesten? Ga aan de slag als promotor bij People Marketing!

Tijd voor een bijbaan waar jij je ambitie kwijt kan

Geef je skills en portemonnee een boost als promotor

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Ga aan de slag als promotor en get money terwijl je jezelf ontwikkelt

Werk en verblijf op Texel als fulltime horecamedewerker

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Voer jij graag een goed gesprek?

Start per direct als horecamedewerker op Texel

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Tussenjaar? Word eigen baas!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!