Promotiewerk vacatures in Wageningen

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Wageningen gevonden.

Wil jij graag de straat op om klanten blij te maken met nieuwe producten? Dat kan! Als promotiemedewerker bied je snacks en drankjes aan het winkelende publiek. Hierbij vertel je waar het product voor staat en waarom je klant direct twee dozen zou moeten kopen! Dankzij jouw enthousiasme onthoudt de klant de merknaam. Promotiewerk is een baan met veel klantcontact, dus je moet goede communicatieve vaardigheden hebben en stevig in je schoenen staan. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures!

Werken in Wageningen

Bij promotiewerk ga je altijd staan op een plek waar veel klanten langskomen. Als je in Wageningen aan de slag gaat, betekent dit dat je in de Hoogstraat komt te staan: een mooie winkelstraat waar iedere dag honderden mensen langskomen. Jij verrast ze met een lekkere snack of een krantje voor onderweg. Na je werk kun je lekker relaxen in de stad zelf. Wageningen is een echte studentenstad, dus er zijn genoeg kroegjes en cafés waar je een drankje kunt doen. Zou jij hier wel aan de slag willen gaan? Bekijk dan onze promotiewerk vacatures in Wageningen en solliciteer direct!


Word gastheer of gastvrouw in Wageningen

Vind jij niets leuker dan feestjes organiseren? Dan moet je eens kijken bij onze vacatures voor gastheer of gastvrouw. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gastenlijst, de catering, de schoonmaak en nog veel meer. Zo geef jij iedere gast de avond van hun leven! Is dit jouw droombaan? Check dan onze promotiewerk vacatures.

Promotiemedewerker: iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Als je een profiel aanmaakt op YoungCapital, kun je direct solliciteren op alle promotiewerk vacatures. Het enige wat je hoeft te doen is je cv pimpen en een wervende sollicitatiebrief schrijven. Dat moet vast wel lukken!

Meer informatie

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Kies waar én wanneer jij werkt als freelancer in Nijmegen!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..