ICT-vacatures in Nijmegen

Er zijn 11 ICT-vacatures in Nijmegen gevonden.

Ben jij technisch onderlegd? En ben jij op zoek naar een leuke baan in Nijmegen? Neem dan eens een kijkje bij ICT-vacatures in deze gezellige stad! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: wij hebben de leukste ICT-vacatures voor je op een rijtje gezet. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om software te programmeren? Dan is een baan als softwaredeveloper misschien iets voor jou! Of wat dacht je van aan baan als PHP-developer, of een IT-traineeship? Maak een profiel aan bij YoungCapital, en solliciteer direct op de leukste ICT-vacatures in Nijmegen!

Werken in Nijmegen

Lijkt het jou wel wat om te gaan werken in Nijmegen, de gezelligste stad van Nederland? Dan zit je bij YoungCapital helemaal goed! Neem een kijkje bij onze ICT-vacatures in Nijmegen, en wie weet ga jij hier binnenkort fulltime of parttime aan de slag! Ben je net afgestudeerd, en wil je je carrière zo goed mogelijk beginnen? Dan is een IT-traineeship via YoungCapital echt iets voor jou! In Nijmegen kun je heerlijk wonen én werken. Er vinden hier tal van leuke evenementen plaats, en daarnaast kun je hier ook heerlijk uitgaan! Ben je gek op de natuur? Dan zit je hier goed. Nijmegen heeft een prachtige heuvelachtige en bosrijke omgeving. Ben je al enthousiast geworden om te gaan werken in Nijmegen? Bekijk dan nu onze ICT-vacatures!


Werken als softwaredeveloper in Nijmegen

Heb jij een passie voor softwareontwikkeling? Dan is een baan als softwaredeveloper echt iets voor jou. Als softwaredeveloper houd je je bezig met het testen, verbeteren én het onderhouden van het eindproduct. Je overlegt met opdrachtgevers over hun wensen, stelt plannen op, en daarnaast programmeer je natuurlijk de software. Een veelzijdige functie, dus! Neem een kijkje bij onze softwaredeveloper vacatures, en wie weet vind jij hier een leuke fulltime baan, parttime baan of bijbaan!

In Nijmegen aan de slag als PHP-developer

Weet jij alles van PHP? En ben jij op zoek naar een leuke baan in de ICT? Dan is een baan als php-developer misschien iets voor jou! Als php-developer ontwikkel én implementeer je nieuwe php-toepassingen. Daarnaast voer je testen uit en onderhoud je toepassingen. Lijkt dit jou wel wat? En wil jij graag werken in Nijmegen? Bekijk dan nu onze php-developer vacatures, en wie weet kom jij hier je droombaan tegen!

Start je carrière met een IT-traineeship in Nijmegen

Wil jij jouw carrière in de ICT graag een kickstart geven? Dan is een IT-traineeship via YoungCapital echt iets voor jou! Je krijgt de kans om te werken en tegelijkertijd gecoacht en opgeleid te worden. Je traineeship wordt afgesloten met examens, en als je slaagt heb je een certificaat én baan in de pocket. Ideaal, toch? Lijkt zo’n IT-traineeship je wel wat? Bekijk dan nu onze IT-traineeships vacatures!

Meer informatie

Volg het IT Traineeship en haal certificaten bij NEXT

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Start als fulltime reparateur bij een IT-bedrijf in Wijchen in Nijmegen

Word hulpkracht bij DELA in crematorium Waalstede Nijmegen!

Parttime magazijnmedewerker bij een IT-bedrijf in Wijchen

Start als IT medewerker in Arnhem

Traineeship inclusief bootcamp in Midden-Nederland

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als IT-medewerker bij YoungCapital-NEXT