ICT-vacatures in Nijmegen

Er zijn 14 ICT-vacatures in Nijmegen gevonden.

Ben jij technisch onderlegd? En ben jij op zoek naar een leuke baan in Nijmegen? Neem dan eens een kijkje bij ICT-vacatures in deze gezellige stad! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: wij hebben de leukste ICT-vacatures voor je op een rijtje gezet. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om software te programmeren? Dan is een baan als softwaredeveloper misschien iets voor jou! Of wat dacht je van aan baan als PHP-developer, of een IT-traineeship? Maak een profiel aan bij YoungCapital, en solliciteer direct op de leukste ICT-vacatures in Nijmegen!

Werken in Nijmegen

Lijkt het jou wel wat om te gaan werken in Nijmegen, de gezelligste stad van Nederland? Dan zit je bij YoungCapital helemaal goed! Neem een kijkje bij onze ICT-vacatures in Nijmegen, en wie weet ga jij hier binnenkort fulltime of parttime aan de slag! Ben je net afgestudeerd, en wil je je carrière zo goed mogelijk beginnen? Dan is een IT-traineeship via YoungCapital echt iets voor jou! In Nijmegen kun je heerlijk wonen én werken. Er vinden hier tal van leuke evenementen plaats, en daarnaast kun je hier ook heerlijk uitgaan! Ben je gek op de natuur? Dan zit je hier goed. Nijmegen heeft een prachtige heuvelachtige en bosrijke omgeving. Ben je al enthousiast geworden om te gaan werken in Nijmegen? Bekijk dan nu onze ICT-vacatures!


Werken als softwaredeveloper in Nijmegen

Heb jij een passie voor softwareontwikkeling? Dan is een baan als softwaredeveloper echt iets voor jou. Als softwaredeveloper houd je je bezig met het testen, verbeteren én het onderhouden van het eindproduct. Je overlegt met opdrachtgevers over hun wensen, stelt plannen op, en daarnaast programmeer je natuurlijk de software. Een veelzijdige functie, dus! Neem een kijkje bij onze softwaredeveloper vacatures, en wie weet vind jij hier een leuke fulltime baan, parttime baan of bijbaan!

In Nijmegen aan de slag als PHP-developer

Weet jij alles van PHP? En ben jij op zoek naar een leuke baan in de ICT? Dan is een baan als php-developer misschien iets voor jou! Als php-developer ontwikkel én implementeer je nieuwe php-toepassingen. Daarnaast voer je testen uit en onderhoud je toepassingen. Lijkt dit jou wel wat? En wil jij graag werken in Nijmegen? Bekijk dan nu onze php-developer vacatures, en wie weet kom jij hier je droombaan tegen!

Start je carrière met een IT-traineeship in Nijmegen

Wil jij jouw carrière in de ICT graag een kickstart geven? Dan is een IT-traineeship via YoungCapital echt iets voor jou! Je krijgt de kans om te werken en tegelijkertijd gecoacht en opgeleid te worden. Je traineeship wordt afgesloten met examens, en als je slaagt heb je een certificaat én baan in de pocket. Ideaal, toch? Lijkt zo’n IT-traineeship je wel wat? Bekijk dan nu onze IT-traineeships vacatures!

Meer informatie

Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!

Top Job

Gebruik jouw kritische blik in ons IT-traineeship tot Software Tester!

Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Word klantenservice medewerker voor VIP internet in Nijmegen

Ga fulltime aan de slag als IT-migratie medewerker in Nijmegen

Ervaring als servicedesk medewerker en toe aan je volgende stap in Arnhem

Big Data Engineer trainee bij een maatschappelijk betrokken opdrachtgever

Leer programmeren met ons online platform en start in een IT-Traineeship!

Start als junior Java IT-consultant bij een jong bedrijf!

Startersfunctie als allround developer bij een innovatief bedrijf

IT-traineeship tot junior Big Data Engineer!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

YoungCapital Academy: De beste hbo ICT opleiding

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital Professionals