ICT-vacatures in Zutphen

Er zijn 10 ICT-vacatures in Zutphen gevonden.

ICT is momenteel een van de grootste banensectoren. Er is veel vraag naar app-developers, programmeurs, softwareontwikkelaars of ingenieurs. Met een afgeronde opleiding binnen de ICT kun je coderen, werken met Javascript, C# .NET, Ruby of heb je kennis van ETL. Het is een ontzettend brede sector, dus je moet goed nadenken over waar je je in wilt specialiseren. Het is in ieder geval belangrijk dat je nauwkeurig werkt en oog voor detail hebt: met een paar verkeerde toetsaanslagen kan het hele systeem vastlopen. Wil jij aan de slag als ICT'er? Solliciteer dan direct op onze ICT-vacatures!

Werken in Zutphen

ICT'ers zijn overal nodig ? ook in Zutphen. Zutphen is een fijne plek om te werken. Niet alleen is er genoeg werkgelegenheid, maar ook in je vrije tijd is er van alles te doen. Bijzonder aan deze stad is dat er veel middeleeuwse gebouwen te zien zijn. Ook staat Zutphen bekend als Torenstad, vanwege de vele kerktorens in het centrum. In oktober wordt dit centrum omgebouwd tot één groot café, waar allerlei verschillende soorten bockbier wordt geschonken. Dit staat dan ook bekend als de bockbierdag. Wil jij dit gezellige feestje ook meemaken? Check dan onze vacatures in Zutphen en solliciteer direct!

Ga werken als front-end developer

Kennis van HTML en CSS? Dan kun jij aan de slag als front-end developer! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de 'voorkant' van de website. Jij zorgt ervoor dat de lay-out goed is en alle knoppen werken. Een leuke baan waar je veel kunt leren!

Word app-developer in Zutphen

Wil jij niets liever dan apps ontwikkelen? Word dan app-developer! In deze baan komt iemand naar jou toe met een leuk idee voor een app, en jij gaat de app vervolgens ontwerpen. Misschien maak jij wel de nieuwe Pokémon Go of Angry Birds! Wacht dus niet langer en solliciteer direct!

IT-trainee: iets voor jou?

Wil jij aan de slag in de ICT, maar heb je nog wat werkervaring nodig? Met een traineeship krijg je de kans om te werken en te studeren tegelijk! Je verdient een marktconform salaris en krijgt bovendien de kans om er een vaste baan aan over te houden. Mooier kan haast niet, toch? Bekijk nu onze ICT-vacatures en begin als IT-trainee!

Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik starten in de ICT-sector in Zutphen?
    Beginnen in de ICT-sector in Zutphen kan door te solliciteren op relevante vacatures, zoals die voor app-developer, front-end developer of IT-trainee. Zorg dat je je specialiseert en blijf jezelf ontwikkelen in de nieuwste technologieën.
  • Wat maakt werken in Zutphen aantrekkelijk?
    Werken in Zutphen is aantrekkelijk vanwege de historische omgeving, de gezellige binnenstad en de diverse werkgelegenheid. Er zijn veel kansen in verschillende sectoren, waaronder de ICT.
  • Welke vaardigheden zijn belangrijk voor ICT-professionals in Zutphen?
    Voor ICT-professionals in Zutphen zijn vaardigheden zoals coderen, kennis van programmeertalen zoals Javascript, C# .NET, Ruby, en het vermogen om nauwkeurig te werken essentieel.

Fulltime administratief medewerker bij KPN in Apeldoorn

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word parttime administratief medewerker bij KPN in Apeldoorn

Fulltime Conversiemedewerker bij Centraal Beheer in Apeldoorn

Werk deze zomer als ICT medewerker in Didam en Duiven

Word functioneel beheerder in Nederland!

Ga aan de slag als functioneel beheerder in Nederland!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert