Filters - Verfijn resultaten

ICT-vacatures in Veenendaal

Er zijn 15 ICT-vacatures in Veenendaal gevonden.

Ben jij een echte whizzkid? Iemand die iedere website op het internet kent en kan coderen als de beste? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze ICT-vacatures. De ICT is een snelgroeiende sector, waarin je veel kunt leren en bovendien goed kunt verdienen! De ICT heeft banen die tien jaar geleden nog niet eens bestonden. Dat betekent dat je veel verschillende kanten op kunt. Wil jij het liefst apps ontwikkelen, websites onderhouden, games ontwerpen of animaties maken? Het kan allemaal! Bekijk snel welke ICT-vacatures er op YoungCapital staan en solliciteer direct!

Werken in Veenendaal

Ieder bedrijf investeert in ICT. Ze willen allemaal een mooie website en een goedwerkende app. Ook in Veenendaal zijn veel organisaties op zoek naar ICT’ers. Veenendaal is een gezellige stad om in te werken. Er zijn veel historische gebouwen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk aan de wielerwedstrijd de Arnhem-Veenendaal Classic, de Lampegietersavond en dancefeest Fuze-Outdoor. Er is hier altijd wel wat te doen! Als jij op zoek bent naar ICT-vacatures in Veenendaal hoef je alleen maar een profiel aan te maken op YoungCapital. Daarna kun je op alle vacatures solliciteren!


Front-end developer: iets voor jou?

Vind jij niets leuker dan websites ontwikkelen en up-to-date houden? Dan is een baan als front-end developer voor jou weggelegd. Jij bent hier verantwoordelijk voor de ‘voorkant’ van de website. Je zorgt ervoor dat de content er netjes op staat en dat alles naar behoren werkt. Wil jij deze verantwoordelijke baan op je nemen? Solliciteer dan op onze ICT-vacatures in Veenendaal!

Start je carrière als IT-trainee

Weet jij nog niet precies welke kant je op wilt met de ICT? Kies dan voor een IT-traineeship! Als IT-trainee studeer je en werk je tegelijkertijd. Je voert de theorie direct in de praktijk uit, waardoor je extra veel leert. Dit is een geweldige start van je carrière! Waar wacht je dus nog op? Reageer nu op onze ICT-vacatures!

Word app-developer in Veenendaal

Wil jij je specialiseren in apps? Ga dan aan de slag als app-developer! Hier kun jij de leukste apps ontwikkelen voor bedrijven en opdrachtgevers. Je kunt dus lekker je creativiteit kwijt én tegelijkertijd technisch bezig zijn. Het beste van twee werelden, dus! Bekijk nu onze ICT-vacatures en solliciteer direct!

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.

Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!

Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Senior ICT Engineer

Bijbaan als PHP-programmeur bij een innovatief bedrijf in Nijkerk

Start jouw carrière in de IT met ons traineeship en word junior C# IT-consultant

Start jouw carrière met ons IT-traineeship en word junior Java IT-consultant

IT-Support Service Desk Agent gezocht met relocatie naar Berlijn

Start als junior Java IT-consultant bij een jong bedrijf!

Betaald IT-traineeship tot junior Informatie Analist met baangarantie!

IT-traineeship tot junior Business Intelligence/Big Data Professional!

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Gebruik jouw kritische blik in ons IT-traineeship tot Software Tester!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

YoungCapital start met de nieuwste IT-opleiding Software Development (HBO)

IT-traineeship YoungCapital Professionals: Java, C#, BD/BI, Frontend of IA