ICT-vacatures in Arnhem

Er zijn 13 ICT-vacatures in Arnhem gevonden.

Breng jij het liefst de hele dag achter je computer door? Dan zou je eens bij onze ICT-vacatures moeten kijken! ICT is een van de snelst groeiende sectoren: er bestaan nu banen in de ICT die tien jaar geleden nog niet eens bestonden! Wat dacht je van digitale marketingspecialist, SEO-specialist, app-developer, front-end developer of big data-analist? Het kan allemaal met wat kennis van HTML, coderen en programmeren. Als je een profiel aanmaakt op YoungCapital kun je direct op onze vacatures solliciteren. Met de filters kun je bovendien zoeken op opleidingsniveau, locatie en dienstverband. Zo kun je jouw perfecte baan makkelijk vinden. Waar wacht je dus nog op? Bekijk snel onze ICT-vacatures en vind je nieuwe droombaan!

Werken in Arnhem

Tegenwoordig wil ieder groot bedrijf een mooie website en een professionele app. Zo is er een Arnhem een heel bedrijventerrein, dat regelmatig op zoek is naar ICT’ers. Op dit zogeheten 'Arnhems Buiten' zijn kantoren van Nuon en TenneT gevestigd: grote organisaties die jou goed kunnen gebruiken! Jij als ICT’er kunt hier veel aan bijdragen. Daarnaast is Arnhem zelf ook een mooie stad om te werken. Zo zijn er veel groene parken waar je lekker kunt hardlopen of picknicken. Daarnaast is het een echte uitgaansstad, met grote clubs en cafés rond de Korenmarkt en leuke terrasjes aan de Rijnkade. Een gezellige stad, vol mogelijkheden dus! Bekijk snel onze ICT-vacatures in Arnhem en solliciteer direct!


Aan de slag als front-end developer

Vind jij niets leuker dan websites ontwikkelen? Dan is een baan als front-end developer perfect voor jou! In deze functie houd je je bezig met de ‘voorkant’ van de website. Jij zorgt ervoor dat de website toegankelijk is en goed werkt. Hiervoor werk je samen met de designers en de andere developers. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze ICT-vacatures voor front-end developer!

Word app-developer in Arnhem

Heb jij alle nieuwe apps op je telefoon staan? En wil je niets liever dan ze zelf ontwikkelen? Dat kan! Als app-developer krijg je van de designer te horen hoe zijn nieuwe app eruit moet komen te zien. Jij gaat hier vervolgens mee aan de slag. Dat maakt deze baan een perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Check nu onze ICT-vacatures en ga direct aan het werk!

Start je loopbaan als IT-trainee

Weet je nog niet precies wat je met je ICT-opleiding wilt doen? Volg dan een IT-traineeship! Als IT-trainee ga je een paar dagen studeren, en de rest van de week werken. Zo krijg je de kans om je kennis direct in de praktijk uit te voeren. Bovendien staat het supergoed op je cv! Wil jij op deze leerzame manier aan de slag in de ICT? Solliciteer dan direct op onze vacatures!

Meer informatie

Volg het IT Traineeship en haal certificaten bij NEXT

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Traineeship inclusief bootcamp in Midden-Nederland

Start als IT medewerker in Arnhem

Start als fulltime reparateur bij een IT-bedrijf in Wijchen in Nijmegen

Parttime magazijnmedewerker bij een IT-bedrijf in Wijchen

Word hulpkracht bij DELA in crematorium Waalstede Nijmegen!

Fulltime support engineer bij KPN in Ede

word servicedesk medewerker bij de Belastingdienst in Apeldoorn!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als IT-medewerker bij YoungCapital-NEXT