Management vacatures in Oosterhout

Er zijn 15 management vacatures in Alkmaar gevonden.

Ben jij een goede leider? Leid jij je afdeling als de nieuwe Steve Jobs naar de top? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze management vacatures! Zo kun je aan de slag als bedrijfsleider, supervisor, teamleider of salesmanager. Bij iedere functie krijg je weer andere taken en verantwoordelijkheden. Belangrijk is dat een goede manager kan motiveren en inspireren. Hij of zij moet zorgen voor een goede sfeer en een open werkcultuur. Alleen zo behalen jij en de team samen het doel! Wil jij graag aan de slag als manager? Bekijk dan de management vacatures op YoungCapital.

Werken in Oosterhout

Of je nu werkt bij de lokale supermarkt, een kledingwinkel of een gigantisch IT-bedrijf: ieder kantoor heeft managers nodig. In een stad als Oosterhout, die bekend staat om zijn industrie en haven, zijn bedrijven regelmatig op zoek naar nieuwe leiders. Oosterhout is een stad in het midden van Noord-Brabant. Niet alleen is het gezellig om hier te werken, maar er is ook genoeg te doen in je vrije tijd. Zo kun je een voorstelling bekijken in Theater de Schelleboom, naar een van de mooie slotjes of lekker shoppen in de drie winkelcentra. Lijkt het jou wel wat om hier te werken? Solliciteer dan onze management vacatures in Oosterhout!


Van teamleider naar manager

Iedereen begint onderaan de ladder. Aangezien je nooit direct een heel bedrijf kunt runnen, begin je vaak als teamleider. In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over een klein team of afdeling. Jij zorgt ervoor dat alle projecten af komen en targets worden behaald. Een leuke startersfunctie, dus! Check nu onze management vacatures voor teamleider en solliciteer direct.

Run een bedrijf als vestigingsmanager in Oosterhout

Als jij toe bent aan een volgende stap, kun je aan de slag als vestigingsmanager. Hier ben jij verantwoordelijk voor een filiaal, bijvoorbeeld van een winkel- of supermarktketen. Jij draagt de zorg voor het personeel, de schoonmaak, het geld, de producten, de klanten – alles wat bij een bedrijf komt kijken. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze management vacatures in Oosterhout!

Word salesmanager in Oosterhout

Zoek jij een leidinggevende baan waar je ook je verkooptalent in kunt zetten? Dat is een baan als salesmanager misschien wel iets voor jou. Hier houd je je bezig met het verkoopplan van een bedrijf. Jij stelt de targets op en onderzoekt hoe ze behaald gaan worden. Het is een spannende baan met veel afwisseling, dus je hoeft je nooit te vervelen. Solliciteer nu op onze management vacatures, en misschien ga jij straks wel aan de slag als salesmanager!

Meer informatie

Fulltime Leidinggevende schoonmaak gezocht in Dongen

Word fulltime operations manager voor een cosmeticaproducent in Breda

Fulltime commercieel manager voor een producent in Breda

Teamleider van een callcenterafdeling in Breda

Laat deze webwinkel glimlachen als fulltime ploegleider in Tilburg

Ben jij de nieuwe fulltime teamleider bij Coolblue in Tilburg

Manager training, ontwikkeling en kwaliteit in Tilburg

Teamleid(st)er receptie gezocht voor 32 uur per week in Brabant

Ben jij de nieuwe shopmanager voor Rituals

Word meer dan verkoopmedewerker bij T-Mobile

Allround leidinggevende gezocht voor verschillende bedrijfsrestaurants

Management Talent gezocht bij T-Mobile

Word Assistent Shopmanager bij T-Mobile

Word fulltime Shopmanager bij T-Mobile

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool