Management vacatures in Oosterhout

Er zijn 19 management vacatures in Alkmaar gevonden.

Ben jij een goede leider? Leid jij je afdeling als de nieuwe Steve Jobs naar de top? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze management vacatures! Zo kun je aan de slag als bedrijfsleider, supervisor, teamleider of salesmanager. Bij iedere functie krijg je weer andere taken en verantwoordelijkheden. Belangrijk is dat een goede manager kan motiveren en inspireren. Hij of zij moet zorgen voor een goede sfeer en een open werkcultuur. Alleen zo behalen jij en de team samen het doel! Wil jij graag aan de slag als manager? Bekijk dan de management vacatures op YoungCapital.

Werken in Oosterhout

Of je nu werkt bij de lokale supermarkt, een kledingwinkel of een gigantisch IT-bedrijf: ieder kantoor heeft managers nodig. In een stad als Oosterhout, die bekend staat om zijn industrie en haven, zijn bedrijven regelmatig op zoek naar nieuwe leiders. Oosterhout is een stad in het midden van Noord-Brabant. Niet alleen is het gezellig om hier te werken, maar er is ook genoeg te doen in je vrije tijd. Zo kun je een voorstelling bekijken in Theater de Schelleboom, naar een van de mooie slotjes of lekker shoppen in de drie winkelcentra. Lijkt het jou wel wat om hier te werken? Solliciteer dan onze management vacatures in Oosterhout!


Van teamleider naar manager

Iedereen begint onderaan de ladder. Aangezien je nooit direct een heel bedrijf kunt runnen, begin je vaak als teamleider. In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over een klein team of afdeling. Jij zorgt ervoor dat alle projecten af komen en targets worden behaald. Een leuke startersfunctie, dus! Check nu onze management vacatures voor teamleider en solliciteer direct.

Run een bedrijf als vestigingsmanager in Oosterhout

Als jij toe bent aan een volgende stap, kun je aan de slag als vestigingsmanager. Hier ben jij verantwoordelijk voor een filiaal, bijvoorbeeld van een winkel- of supermarktketen. Jij draagt de zorg voor het personeel, de schoonmaak, het geld, de producten, de klanten – alles wat bij een bedrijf komt kijken. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze management vacatures in Oosterhout!

Word salesmanager in Oosterhout

Zoek jij een leidinggevende baan waar je ook je verkooptalent in kunt zetten? Dat is een baan als salesmanager misschien wel iets voor jou. Hier houd je je bezig met het verkoopplan van een bedrijf. Jij stelt de targets op en onderzoekt hoe ze behaald gaan worden. Het is een spannende baan met veel afwisseling, dus je hoeft je nooit te vervelen. Solliciteer nu op onze management vacatures, en misschien ga jij straks wel aan de slag als salesmanager!

Meer informatie

Fulltime procesbegeleider bij Louwman in Raamsdonksveer

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!
Top Job

Start als winkel manager bij Aldi in Brabant

Leidinggevende magazijnmedewerker Louwman in Raamsdonksveer

Fulltime senior accountmanager YoungOnes Breda

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word assistent filiaalmanager bij een schoenenwinkel in Breda

Manager van luxe tuinmeubelenwinkel in Breda

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime logistiek teamleider bij jou in de buurt

Fulltime teamleider retail, ook bij jou in de buurt!

Word storemanager bij Skechers in Tilburg

Fulltime manager bij Aldi in Zuid-Holland

Fulltime assistent manager logistiek in Tilburg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime Assistent Manager P&O bij VUE in Gorinchem

Fulltime Theater Manager bij een bioscoopketen in Gorinchem

Fulltime Assistent Manager bij bioscoopketen in Gorinchem

Join the Unlimiteds! Wordt fulltime aankomend shopmanager bij T-Mobile Gorinchem

Start als assistent manager bij Aldi in Baarle-Nassau.

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool

Vrijwilligerswerk: bestuurslid bij een goed doel

Sales Trainee in Waalwijk