Promotiewerk vacatures in Oosterhout

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Oosterhout gevonden.

Heb jij altijd een stralende glimlach op je gezicht en heb je een representatieve uitstraling? Dan is promotiewerk perfect voor jou! Promotie betekent dat er reclame voor een product wordt gemaakt. Jij gaat potentiële klanten kennis laten maken met de producten en geeft ze informatie erover. Dit kan uiteenlopen van folders uitdelen tot hapjes en drankjes laten proeven. Dankzij jouw enthousiasme onthoudt iedere klant jouw product! Promotiewerk is een gezellige baan, waarin je veel goede werkervaring opdoet. Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan als promotiemedewerker? Bekijk dan snel onze vacatures!

Werken in Oosterhout

Wil jij graag aan de slag in Oosterhout? Dat kan! Je kunt hier makkelijk zoeken naar promotiewerk vacatures. Oosterhout is een stad en gemeente midden in Noord-Brabant. Het is een echte industriestad, met veel bedrijven en een kleine haven. Dat betekent dat er genoeg promotiewerk te vinden is! Bij YoungCapital kun je snel door de promotie vacatures heen scrollen, door te filteren op regio, opleidingsniveau of beroepsgroepen. Solliciteren doe je binnen een paar minuten met je YoungCapital-profiel. Vergeet vooral niet je cv en motivatiebrief mee te sturen!


Word gastvrouw of gastheer in Oosterhout

Een baan als gastvrouw of gastheer is een van de leukste baantjes die er zijn! Je ontvangt gasten op een feest, deelt drankjes uit, houdt de gastenlijst bij en helpt met de catering. Kortom: een veelzijdige baan waar je je nooit hoeft te vervelen! Solliciteer nu op onze promotiewerk vacatures, en wie weet ga jij straks aan de slag als gastvrouw of gastheer.

Ga werken als promotiemedewerker in Oosterhout

Durf jij op onbekenden af te stappen? Dan is een baan als promotiemedewerker perfect voor jou! In deze functie ga je de straat op om jouw product te promoten. Je knoopt een gesprek aan met de mensen en geeft advies. Misschien gaan de klanten al direct tot aankoop over! Is dit wat voor jou? Bekijk dan snel onze promotiewerk vacatures.

Meer informatie

Flexibel aan de slag als gastheer/vrouw voor een luxe merk! in Breda en Son en Breugel

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..