ICT-vacatures in Roermond

Er zijn 7 ICT-vacatures in Roermond gevonden.

Was jij al van kleins af aan computers uit elkaar aan het halen? Wilde jij niets liever dan websites bouwen en rondsurfen op het internet? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze ICT-vacatures! Als ICT’er houd je je bezig met coderen, HTML, Java, apps en nog veel meer! Aangezien de sector superhard groeit, komen er steeds weer nieuwe banen bij. Dat betekent dat je alle kanten op kunt gaan. Wil je werken als front-end developer? PHP-developer? Systeembeheerder? Het kan allemaal! Bekijk snel onze ICT-vacatures en zoek iets leuks uit.

Werken in Roermond

Voor een leuke baan in de ICT hoef je niet ver te zoeken. In Roermond zijn meer dan genoeg bedrijven die een mooie website of handige app nodig hebben. Daar hebben ze jou bij nodig! Roermond staat vooral bekend om zijn winkelstraten met leuke boetiekjes. Als je hier aan de slag gaat als ICT’er, zorg je er bijvoorbeeld voor dat klanten online hun aankopen kunnen doen, of in de app naar producten kunnen kijken. In je vrije tijd kun je genieten van de stad zelf. Ga naar de bioscoop, pak een terrasje of ga picknicken in het park. Je hoeft je nooit te vervelen in Roermond! Check nu onze ICT-vacatures, en wie weet ga jij straks aan de slag in Roermond!


Front-end developer in Roermond: iets voor jou?

Als front-end developer houd je je bezig met de ‘voorkant’ van de website. Je zorgt ervoor dat de knoppen werken, dat de content er goed opstaat en dat het overzichtelijk is. De website is het visitekaartje van het bedrijf, en dat moet er natuurlijk wel mooi uitzien. Wil jij hiervoor zorgen? Solliciteer dan nu op onze ICT-vacatures!

Word app-developer in Roermond

Staat jouw telefoon helemaal vol met apps en zou je niets liever willen dan ze zelf ontwikkelen? Dan moet je aan de slag als app-developer! Hier bouw je de app in opdracht van iemand anders. Misschien bouw jij straks wel mee aan de nieuwe Angry Birds, WhatsApp of Pokémon Go! Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze ICT-vacatures en solliciteer direct.

Start je carrière als IT-trainee

Weet jij nog niet precies wat je met je ICT-opleiding wilt gaan doen? Begin dan met een traineeship en word IT-trainee. Hier krijg je de kans om te studeren en te werken tegelijk, en is bovendien een geweldige aanvulling voor je cv. Wil jij graag aan de slag als IT-trainee? Scrol dan naar beneden voor onze ICT-vacatures in Roermond.

Meer informatie

Volg het IT Traineeship en haal certificaten bij NEXT

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Per direct parttime klantenservice medewerker vanuit huis!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als IT-medewerker bij YoungCapital-NEXT