ICT-vacatures in Venlo

Er zijn 7 ICT-vacatures in Venlo gevonden.

In Venlo zijn bedrijven op zoek naar jou, de ICT-professional! We hebben allerlei ICT-vacatures in Venlo openstaan, van vacatures voor Java-developer tot app-developer. Jij als expert weet als geen ander hoe je moet omgaan met computers, internet, apps en natuurlijk verschillende programmeertalen. Misschien ben jij wel een held met HTML en CSS en wil je websites bouwen, of ben jij supergoed met Java en kun je alle vragen hierover beantwoorden? Waar je ook sterk in bent, je kunt bij YoungCapital terecht voor de beste ICT-vacatures in Venlo. Dus wil jij graag werken in de ICT of IT in Venlo werken? Scrol dan snel verder!


Wil jij front-end developer in Venlo worden?

Moet er een website gebouwd worden? Dan sta jij klaar! Als front-end developer onderhoud je de ‘voorkant’ van de website. Dat betekent dat jij ervoor zorgt dat de website er goed uitziet, dat alle links werken en alle inhoud goed staat. Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Als dat echt iets voor je is, solliciteer dan direct als front-end developer in Venlo.

Een baan als Java-developer in Venlo: iets voor jou?

Als Java-developer ben jij dé persoon die alles weet van het maken van Java-toepassingen. Bedrijven zijn op zoek naar jou! Jij kunt alle vragen over Java beantwoorden, en bij problemen met jouw toepassingen ben jij de persoon die alles weer oplost. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures als Java-developer in Venlo en verstuur je sollicitatie zo snel mogelijk.

Begin je carrière goed met een IT-traineeship

Als je jouw IT-carrière een vliegende start wilt geven, dan moet je zeker een IT-traineeship volgen! Via YoungCapital kun je aan zo’n IT-traineeship deelnemen. Dit betekent dat je werkervaring opdoet en tegelijkertijd wordt opgeleid tot professional. Je verdient dus al een prima salaris én je leert van alles bij. Ideaal, toch? Scrol snel verder voor de vacatures voor een IT-traineeship.

Meer informatie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Leer programmeren op ons platform voor een IT Traineeship

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Ondersteun innovatieve SAP systemen als IT specialist

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Technisch support medewerker bij een bedrijf in Lelystad

Volg ons betaald IT traineeship en word junior IT Consultant