ICT-vacatures in Heerlen

Er zijn 9 ICT-vacatures in Heerlen gevonden.

Jij hebt een talent voor programmeren, en je weet alles van computers. Je hebt een opleiding in de richting van ICT of IT afgerond, en je bent klaar om je carrière in de ICT een kickstart te geven. Daar helpen wij bij YoungCapital je graag mee! Dus zoek jij een mooie fulltime of parttime baan in de ICT in Heerlen? Scrol dan snel verder, want wij hebben alle ICT-vacatures in Heerlen voor je op een rij gezet. Het enige wat jij hoeft te doen is je sollicitatie versturen! Vergeet niet je motivatie en je cv toe te voegen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet kun jij gaan werken in Heerlen.

Werken in Heerlen

Heerlen heeft je veel te bieden. De gezellige Limburgse stad is bruisend. Je kunt er heerlijk shoppen, lekker eten en ook als je van festivalletjes houdt, moet je in Heerlen zijn. Elk jaar worden er meerdere muziekfestivals georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Booch! of ParkCity Live, een groot openluchtfestival met vijf podia. Ben je jazzliefhebber, dan moet je op de tweede dinsdag van de maand op het dak van het Glaspaleis voor live jazzmuziek zijn. Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen. Als je graag wilt werken in Heerlen, kijk dan snel verder naar welke ICT-vacatures we hebben openstaan!


Word jij app-developer in Heerlen?

Als app-developer krijg je de kans om de leukste en beste apps te maken. Je krijgt een opdracht, en daar ga je mee aan de slag. Aan jou om de hele app te ontwerpen én te programmeren. Is de app klaar, dan ben jij het aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben, of eventuele problemen. Jij lost alles weer voor ze op! Is dit wat jij wilt? Bekijk dan nu onze vacatures.

Aan de slag als front-end developer in Heerlen

Jij bent helemaal thuis in HTML, CSS, en misschien nog wel meer programmeertalen. Dat is heel mooi, want dan zijn bedrijven op zoek naar jou! Je kunt aan de slag als front-end developer. Jij zorgt ervoor dat de website van je bedrijf er goed uitziet in elke browser, en dat deze zich aanpast op mobiele telefoons en tablets. Een verantwoordelijke baan waar je veel kunt leren. Solliciteer vandaag nog op de vacature die jou aanspreekt!

Begin je carrière als IT-trainee

Via YoungCapital kun je aan de slag via een IT Traineeship. Dit is de ideale combinatie van werken en studeren. Je krijgt een normaal salaris, en ondertussen word je opgeleid tot professional. Zo ben je al echt aan het werk, en leer je ondertussen door. Benieuwd welke vacatures voor een IT Traineeship wij hebben openstaan? Kijk dan snel verder!

Meer informatie

Defensie zoekt RPA Developers in Nederland!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!
Top Job

ICT medewerker als Support Engineer in Sittard

Word jij de nieuwe Servicedeskmedewerker bij KPN Maastricht?

Start als Medewerker Energie Data Management in Maastricht

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als ICT Medewerker bij YoungCapital NEXT