ICT vacatures Maastricht

Er zijn 10 ict vacatures in Maastricht gevonden.

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten om je programmeerskills in de strijd te gooien? Of werk je al een tijdje in de IT, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn de ICT vacatures in Maastricht echt iets voor jou. Door heel Limburg zijn verschillende bedrijven op zoek naar developers, systeembeheerders en andere knappe koppen. Iets voor jou? Scrol dan snel verder of gebruik de filters links, en ontdek welke ICT vacatures in Maastricht op jou te wachten staan.

ICT vacatures in Maastricht: fulltime, parttime of als bijbaan

Je nieuwe baan moet natuurlijk uitdagend zijn en lekker wat centen opleveren, maar óók goed te combineren zijn met je agenda. Misschien heb je alle vrijheid en wil je 40 uur per week knallen. Top, want we hebben zat fulltime ICT vacatures in Maastricht en omstreken openstaan die allemaal moeten worden vervuld. Ga je liever parttime aan de slag? Kan ook. Zo houd je genoeg tijd over voor bijvoorbeeld je kinderen, hobby’s of studie. Vink de dienstverbanden van jouw voorkeur aan in het menu links, en vind de ICT vacatures in Maastricht die in jouw schema passen.

Programmeren kun je leren

Spreken de ICT vacatures in Maastricht op deze pagina je aan, maar heb je nog niet de juiste skills in huis om zelfstandig aan de slag te gaan? Bekijk dan onze IT traineeships eens. Je wordt opgeleid tot bijvoorbeeld DevOps Engineer, Frontend Developer of Software Tester, maar doet ook meteen relevante werkervaring op bij een bedrijf in de buurt of met praktijkopdrachten. En de opleidingskosten? €0,-. Sterker nog, je ontvangt vaak gewoon salaris. Als dat geen ideale kickstart van je carrière is… Check hieronder snel welke >IT traineeship er binnenkort van start gaat.

Meer informatie

Word jij de nieuwe Servicedeskmedewerker bij KPN Maastricht?

Work full time as a Portuguese Customer Service and Tech Support Specialist in Heerlen

Traineeship tot low code developer in heel Nederland

Defensie zoekt RPA Developers in Nederland!

Per direct parttime klantenservice medewerker vanuit huis!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als ICT Medewerker bij YoungCapital NEXT