Promotiewerk vacatures in Schiedam

Er zijn 15 promotiewerk vacatures in Schiedam gevonden.

Vind jij het leuk om te werken als visitekaartje van een bedrijf? Ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan, of een bijbaan naast je studie? Met promotiewerk in Schiedam is dit geen probleem. Je gaat aan het werk als gastheer of gastvrouw in een bedrijf of je verkoopt je producten in de straten van Schiedam als promotiemedewerker. Binnen enkele minuten kun je je registeren bij YoungCapital en solliciteer je makkelijk via je aangemaakte profiel.

Werken in Schiedam

Schiedam is de jeneverstad van Nederland. Wat is er lekkerder dan na je werk met collega’s even ontspannen met een alcoholisch drankje langs de grachten van de historische binnenstad? In Schiedam kan het. Je kunt er genieten van de omgeving. Als je even geen Schiedam wilt, ben je binnen korte tijd in Vlaardingen of Rotterdam om in deze steden een dag, middag of weekend door te brengen. Schiedam heeft zijn eigen station, maar ook met de auto is de omgeving makkelijk te bereiken.


Word jij gastheer of gastvrouw in Schiedam?

Straal jij van oor tot oor als je iemand welkom mag heten en kun je iemand naar zijn plek brengen? Kun jij zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt tijdens een onbezorgd avondje uit? Solliciteer dan naar een gastheer of gastvrouw functie in Schiedam en ga meteen aan het werk!

Gezocht: promotiemedewerker in Schiedam

Wil jij graag aan het werk in de mooi, historische straten van Schiedam, en weet jij hoe je een product goed verkoopt? YoungCapital is op zoek naar nieuwe promotiemedewerkers in Schiedam. Je gaat de straat op om een product of dienst aan de man te brengen. Je spreekt voorbijgangers aan, maakt een praatje en hopelijk enthousiasmeer je hen tot meer. Is dit iets voor jou? Scrol dan naar beneden en solliciteer direct.

Meer informatie

Afwisselende baan als receptioniste op diverse locaties

Tijdelijk fulltime Adviseur Dagelijkse Bankzaken Rabobank in Den Haag

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Houd jij van een feestje? Word freelancer Festivalwerk via YoungOnes!

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Ga aan de slag als promotor voor Hamilton Bright

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Word parrtime promotor en werk en feest tegelijkertijd!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

Tussenjaar? Word eigen baas!