Promotiewerk vacatures in Rotterdam

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Rotterdam gevonden.

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de Maasstad? Eentje waarmee je lekker wat verdient, maar die ook gezellig én leerzaam is? Klinkt onmogelijk, is het niet. Check de promotiewerk vacatures in Rotterdam hieronder eens, dan zie je wat we voor je hebben. Ga bijvoorbeeld aan de slag als host of hostess. Of gooi je charmes in de strijd om een nieuw product aan de man te brengen. Uitdagingen genoeg. Welke ga jij aan?

Allerlei soorten promotiewerk vacatures in Rotterdam

In een stad als Rotterdam valt er altijd wat te promoten. Top, want dat betekent lekker veel mogelijkheden voor jou. Tussen de promotiewerk vacatures in Rotterdam vind je dan ook banen op allerlei locaties en voor allerlei mooie merken. Deel bijvoorbeeld samples uit van een nieuwe chocoladereep in een Albert Heijn bij jou in de buurt. Liever buiten aan de slag? We hebben vaak soortgelijke opdrachten op stations of festivals. Beetje tannen, beetje cashen. En je brengt meteen je verkooppraatje naar een next level. Liever voor een goed doel aan de slag? Kan ook, deur-aan-deur of juist in hartje centrum. We zeiden het toch, die promotiewerk vacatures in Rotterdam zijn zo divers als wat.

Nog meer vacatures in Rotterdam

In Rotterdam barst het van de toffe banen. Zijn die promotiewerk vacatures in Rotterdam niet helemaal jouw ding? Next. Op naar de callcenter vacatures, of ga je liever in de retail aan de slag? Bij YoungCapital vind je banen in allerlei beroepsgroepen, dus er zit vast iets voor je tussen. Geef je voorkeuren aan met de filters, dan komt die droombaan vanzelf voorbij.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik promotiewerk vacatures in Rotterdam?
    Op zoek naar promotiewerk in Rotterdam? Check de diversiteit aan vacatures bij YoungCapital. Van hostess banen tot sales uitdagingen, jouw nieuwe (bij)baan wacht op je!
  • Wat voor soort promotiewerk kan ik doen in Rotterdam?
    In Rotterdam kun je aan de slag met verschillende promotiewerk banen. Of je nu samples wilt uitdelen, voor een goed doel wilt werken of je verkoopvaardigheden wilt verbeteren, er is altijd een passende baan.
  • Zijn er naast promotiewerk nog meer vacatures in Rotterdam?
    Absoluut! Rotterdam biedt een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren zoals callcenters, retail en veel meer. Gebruik de filters op YoungCapital om jouw ideale baan te vinden.

Parttime merkambassadeur bij jong bedrijf in Rotterdam

Start als steward / stewardess bij Transavia

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Host(ess) ANWB in Den Haag

Flexibele bijbaan als catering medewerker

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Bijbaan vanuit huis - Verdien geld met enquêtes