HR-vacatures in Sittard

Er zijn 2 HR-vacatures in Sittard gevonden.

Wil jij graag in de HR aan de slag in Sittard? Bij YoungCapital hebben wij verschillende HR-functies openstaan. Misschien zit er voor jou wel iets tussen. Wanneer je werkzaam bent op de afdeling Human Resources ben je vooral bezig met de werknemers van het bedrijf. Als recruiter ga je aan het werk om nieuwe kandidaten te werven en als salarisadministrateur ben je veel met cijfers bezig en zorg je ervoor dat je collega’s uitbetaald krijgen. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel onze HR-vacatures in Sittard.

Werken in Sittard

In de op een na oudste stad van Limburg heerst een gemoedelijke sfeer. Een goede sfeer om lekker aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een HR-functie? Ook in Sittard zijn werklozen die graag aan de bak willen. Als recruiter zoek jij de geschikte kandidaten uit. Check onze HR-vacatures in Sittard en start jouw carrière snel.


Word jij HR-medewerker in Sittard?

Houd jij van werken met mensen en zijn administratieve taken echt iets voor jou? Dan is een baan als HR-medewerker jou op het lijf geschreven. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de medewerkers. Daarnaast kun je goed communiceren en werk je nauwkeurig. Als HR-medewerker heb je heel veel verschillende taken, dus je zit nooit stil. Enthousiast? Kijk wat voor vacatures YoungCapital voor jou heeft en verstuur je sollicitatie vandaag nog.

Salarisadministrateur in Sittard: iets voor jou?

Kun jij nauwkeurig werken en ben je goed met cijfertjes? Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de uitbetaling van al je collega’s. Ben jij op analytisch gebied een topper? Kijk dan snel of YoungCapital een vacature voor jou heeft als salarisadministrateur en reageer!

Werken als recruiter in Sittard

Is kandidaten werven en selecteren echt iets voor jou? Dan is een baan als recruiter in Sittard op jouw lijf geschreven. Je gaat op zoek naar de juiste kandidaten bij de vacatures. Je kijkt of de kandidaat geschikt is voor de functie en neemt contact met ze op. Je hebt dus contact met veel verschillende kandidaten. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan gauw onze recruiter vacatures in Sittard.

Meer informatie