HR-vacatures in Heerlen

Er zijn 9 HR-vacatures in Heerlen gevonden.

Houd jij ervan om met mensen te werken, en word je blij als je anderen kunt helpen? Als je gaat werken in de HR, dan kun je echt iets voor anderen betekenen. Als HR-medewerker sta je altijd klaar om je collega’s te helpen. Heeft iemand een vraag over reiskostenvergoeding, of over uitbetalingen? Dan moeten ze bij jou zijn! Binnen de HR kun je in verschillende functies aan de slag. Ook in Heerlen hebben we HR-vacatures voor je openstaan. Denk bijvoorbeeld aan functies als salarisadministrateur of HR-medewerker. Er zit vast iets voor je tussen. Benieuwd naar ons aanbod? Scrol dan snel verder!


Wil jij werken als salarisadministrateur in Heerlen?

Ben jij klaar voor een verantwoordelijke baan in de HR? Ga dan werken als salarisadministrateur in Heerlen! Jij zorgt ervoor dat al je collega’s op tijd worden betaald en dat hun salaris klopt. Je kunt goed nauwkeurig werken, en je houdt makkelijk het overzicht. Ben jij dit? Mooi, want bedrijven zijn op zoek naar jou! Kijk snel tussen ons vacatureaanbod en solliciteer.

Word jij HR-medewerker in Heerlen?

Als HR-medewerker heb je een hele veelzijdige baan. Dus als je op zoek bent naar een functie waarin je jouw HR-kennis kwijt kunt én waarin je je nooit hoeft te vervelen, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben alle leuke vacatures voor HR-medewerker in Heerlen voor je op een rijtje gezet. Met jouw YoungCapital-profiel heb je binnen no time gesolliciteerd. Voor je het weet begin je met je nieuwe baan in Heerlen.

Een baan als recruiter in Heerlen: iets voor jou?

Jij zoekt voor elke vacature de beste kandidaten uit, en stelt ze voor bij de opdrachtgever. Jij weet als geen ander naar welk type kandidaat je moet zoeken. Jij hebt mensenkennis, bent communicatief sterk en vindt het leuk om met mensen te werken. Je helpt anderen aan hun nieuwe baan, hoe leuk is dat? Wil jij deze uitdagende baan? Solliciteer dan vandaag nog!

Meer informatie

Fulltime Recruiter voor Huishoudelijke Zorg in Maastricht

Enthousiaste Recruiter gezocht voor YoungCapital Maastricht

Vind een Unilever stage via onze pool

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word landelijk recruiter bij YoungCapital!

Word procesmanager bij YoungCapital

Stage bij MTV of 3FM

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Fulltime project recruiter bij YoungCapital