HR-vacatures in Velp

Er zijn 2 HR-vacatures in Velp gevonden.

Jij wilt het liefst een baan waar je lekker veel contact hebt met je collega’s. Je vindt het fijn om klaar te staan voor anderen en ze te helpen met hun vragen. Herken jij jezelf hierin? Dan moet je zeker eens kijken bij de HR-vacatures in Velp die we bij YoungCapital hebben openstaan. Werken in de HR in afwisselend, uitdagend en leuk. Je kunt verschillende kanten op! Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als HR-medewerker, een allround functie waarin je veel kunt leren. Of je helpt mensen met hun carrière als recruiter. Het is maar net wat je wilt! Hieronder vind je alle HR-vacatures in Velp. Solliciteer vandaag nog op de leukste vacatures en voor je het weet heb je jouw nieuwe baan gevonden!

Werken in Velp

Als je gaat werken in Velp, kom je terecht in een gezellige stad in Gelderland. Met Arnhem om de hoek hoef je je nooit te vervelen. Velp zelf is een opkomende studentenstad, met een vestiging van Hogeschool van Hall Larenstein in de binnenstad. Naast je werk is er ook genoeg te doen in Velp. Ga bijvoorbeeld een hapje eten in een gezellig restaurant, of doe een drankje met je vrienden in een leuk café. Alles kan. Als je graag wilt werken in Velp, dan hoef je alleen nog maar naar beneden te scrollen en de leukste vacatures uit te zoeken. Solliciteren doe je al binnen een paar minuten met je YoungCapital-profiel!


Aan het werk als salarisadministrateur in Velp

Als je gaat werken als salarisadministrateur, word je een van de meeste gewaardeerde collega’s binnen het bedrijf. Jij zorgt er namelijk voor dat iedereen elke maand op tijd wordt uitbetaald. Daarnaast zorg je ervoor dat alles goed wordt verwerkt, en dat je eventuele vragen van collega’s beantwoordt. Het is een verantwoordelijke baan! Is dit wat je zoekt? Scrol dan snel verder en solliciteer vandaag nog.

Word jij HR-medewerker in Velp?

Je houdt je als HR-medewerker bezig met veel verschillende zaken. Je zorgt voor administratieve verwerking van medewerkers, je stelt contracten op en registreert wanneer iemand ziek is. Daarnaast ben je het aanspreekpunt bij vragen van collega’s. Belangrijk is dat je communicatief vaardig bent en goed overzicht kunt houden. Wil jij graag werkervaring opdoen als HR-medewerker in Velp? Kijk dan hieronder bij de HR-vacatures in Velp en solliciteer!

Werken als recruiter in Velp

Als recruiter is het aan jou om de juiste kandidaten te werven voor openstaande vacatures. Jij weet precies waar je de perfecte kandidaten kunt vinden. Vervolgens neem je ze aan of wijs je ze af. Als recruiter help je mensen bij hun carrière! Is dit iets voor jou? Solliciteer dan meteen op een van de HR-vacatures in Velp die hieronder staan.

Meer informatie