Promotiewerk vacatures in Venlo

Er zijn 5 promotiewerk vacatures in Venlo gevonden.

Ben jij op zoek naar een baantje dat anders is dan alle anderen? Dan moet je bij onze promotiewerk vacatures kijken! Als promotiemedewerker maak jij reclame voor een nieuw product dat op de markt komt. Denk aan snacks, drankjes, schoonmaakproducten en meer. Je deelt gratis samples uit en vertelt de klant waar het product voor staat. Jij zorgt ervoor dat de klant het direct wil kopen! Dit betekent dat je gepassioneerd over het product moet kunnen praten: jij moet zó enthousiast zijn, dat de klant hierin meegaat. Om dit onder de knie te krijgen, leer je een paar handige verkooptrucs. Is dit iets voor jou? Bekijk dan nu onze promotiewerk vacatures.

Werken in Venlo

Als promotiemedewerker heb je een vaste standplaats waar je met je collega's verzamelt. Daarna gaan jullie samen naar de locatie. Zo kun je eens een dagje werken in Venlo; een gezellige stad aan de rand van Limburg. Venlo heeft veel winkels en retail in het centrum van de stad. Dit is de plek waar de meeste bezoekers komen, en waar jij veel klanten kunt trekken. Je gaat hier jouw nieuwe product aanprijzen aan het winkelende publiek. Je spreekt ze aan en geeft ze gratis hapjes en drankjes. Zou jij dit wel willen doen? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures in Venlo!

Veelgestelde vragen

  • Hoe solliciteer ik op promotiewerk vacatures in Venlo?
    Solliciteer door een gratis profiel aan te maken op YoungCapital en reageer met je cv en motivatiebrief op de promotiewerk vacatures in Venlo.
  • Wat doet een promotiemedewerker precies?
    Als promotiemedewerker maak je reclame voor nieuwe producten door gratis samples uit te delen en klanten te informeren en enthousiasmeren over het product.
  • Waarom werken in Venlo?
    Venlo is een gezellige stad met veel winkels en retail in het centrum, waar je als promotiemedewerker veel klanten kunt trekken en je nieuwe product kunt aanprijzen.