Promotiewerk vacatures in Venlo

Er zijn 8 promotiewerk vacatures in Venlo gevonden.

Ben jij op zoek naar een baantje dat anders is dan alle anderen? Dan moet je bij onze promotiewerk vacatures kijken! Als promotiemedewerker maak jij reclame voor een nieuw product dat op de markt komt. Denk aan snacks, drankjes, schoonmaakproducten en meer. Je deelt gratis samples uit en vertelt de klant waar het product voor staat. Jij zorgt ervoor dat de klant het direct wil kopen! Dit betekent dat je gepassioneerd over het product moet kunnen praten: jij moet zó enthousiast zijn, dat de klant hierin meegaat. Om dit onder de knie te krijgen, leer je een paar handige verkooptrucs. Is dit iets voor jou? Bekijk dan nu onze promotiewerk vacatures.

Werken in Venlo

Als promotiemedewerker heb je een vaste standplaats waar je met je collega’s verzamelt. Daarna gaan jullie samen naar de locatie. Zo kun je eens een dagje werken in Venlo; een gezellige stad aan de rand van Limburg. Venlo heeft veel winkels en retail in het centrum van de stad. Dit is de plek waar de meeste bezoekers komen, en waar jij veel klanten kunt trekken. Je gaat hier jouw nieuwe product aanprijzen aan het winkelende publiek. Je spreekt ze aan en geeft ze gratis hapjes en drankjes. Zou jij dit wel willen doen? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures in Venlo!


Aan de slag als gastvrouw of gastheer

Ben jij degene die altijd leuke feestjes organiseert? Dan is een functie als gastvrouw of gastheer jou op het lijf geschreven! In deze functie houd jij de gastenlijst bij, deel je drankjes uit en help je bij de catering. Het is dus handig als je met borden kunt lopen. Zou jij dit wel als bijbaantje willen? Bekijk dan onze promotiewerk vacatures!

Word promotiemedewerker in Venlo

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures in Venlo en ga aan de slag als promotiemedewerker. Als je een gratis profiel op YoungCapital aanmaakt, kun je daarna op onze vacatures reageren. Vergeet niet je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Meer informatie

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..