Promotiewerk vacatures in Venlo

Er zijn 15 promotiewerk vacatures in Venlo gevonden.

Ben jij op zoek naar een baantje dat anders is dan alle anderen? Dan moet je bij onze promotiewerk vacatures kijken! Als promotiemedewerker maak jij reclame voor een nieuw product dat op de markt komt. Denk aan snacks, drankjes, schoonmaakproducten en meer. Je deelt gratis samples uit en vertelt de klant waar het product voor staat. Jij zorgt ervoor dat de klant het direct wil kopen! Dit betekent dat je gepassioneerd over het product moet kunnen praten: jij moet zó enthousiast zijn, dat de klant hierin meegaat. Om dit onder de knie te krijgen, leer je een paar handige verkooptrucs. Is dit iets voor jou? Bekijk dan nu onze promotiewerk vacatures.

Werken in Venlo

Als promotiemedewerker heb je een vaste standplaats waar je met je collega’s verzamelt. Daarna gaan jullie samen naar de locatie. Zo kun je eens een dagje werken in Venlo; een gezellige stad aan de rand van Limburg. Venlo heeft veel winkels en retail in het centrum van de stad. Dit is de plek waar de meeste bezoekers komen, en waar jij veel klanten kunt trekken. Je gaat hier jouw nieuwe product aanprijzen aan het winkelende publiek. Je spreekt ze aan en geeft ze gratis hapjes en drankjes. Zou jij dit wel willen doen? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures in Venlo!


Aan de slag als gastvrouw of gastheer

Ben jij degene die altijd leuke feestjes organiseert? Dan is een functie als gastvrouw of gastheer jou op het lijf geschreven! In deze functie houd jij de gastenlijst bij, deel je drankjes uit en help je bij de catering. Het is dus handig als je met borden kunt lopen. Zou jij dit wel als bijbaantje willen? Bekijk dan onze promotiewerk vacatures!

Word promotiemedewerker in Venlo

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures in Venlo en ga aan de slag als promotiemedewerker. Als je een gratis profiel op YoungCapital aanmaakt, kun je daarna op onze vacatures reageren. Vergeet niet je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Meer informatie

Word salespromotor en verdien een lekker centje

Geef je skills en portemonnee een boost als promotor

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

SUMMERJOB

Promotiewerk voor MTV, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

SUMMERJOB

Ga komende weekenden aan de slag als promotiemedewerker in de Albert Heijn!

Ga aan de slag als promotor en get money terwijl je jezelf ontwikkelt

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Start per direct als fulltime horecamedewerker op Texel

SUMMERJOB

Wil jij elke dag een feestje? Ga dan aan de slag als salespromotor

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

SUMMERJOB

Werk en verblijf deze zomer op Texel als fulltime horecamedewerker

SUMMERJOB

Werken én feesten? Ga aan de slag als promotor bij People Marketing!

Tussenjaar? Word eigen baas!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

SUMMERJOB