Promotiewerk vacatures in Roermond

Er zijn 14 promotiewerk vacatures in Roermond gevonden.

Wil jij graag lekker in het zonnetje op straat werken? Dan is een baan als promotiemedewerker perfect voor jou! Jij verrast het winkelende publiek met een gratis snack of een krantje voor onderweg. Vervolgens vertel je enthousiast waar het product voor staat en waarom de klant het product eigenlijk per direct zou moeten kopen. Dankzij jouw overtuigingskracht blijft de klant het product onthouden, lang nadat hij is doorgelopen. Het leuke aan promotiewerk is dat je het in teamverband doet. Daardoor is het altijd gezellig! Zou jij graag als promotiemedewerker aan de slag willen? Bekijk dan snel de promotiewerk vacatures op YoungCapital.nl!

Werken in Roermond

Voor promotiewerk is het handig als je in een drukke stad werkt. Roermond is een goede keuze: er zijn hier veel grote winkelstraten waar je klanten kunt werven. Daarnaast is Roermond ook een leuke stad om je vrije tijd in door te brengen. Als je uit wilt gaan, moet je naar de Roerkade en het Stationsplein. Hier zijn veel terrassen en cafés gevestigd. Wil je liever sporten? Bij de Maasplassen kun je in de zomer lekker surfen, zeilen en zwemmen. Ook worden er regelmatig grote evenementen georganiseerd in Roermond. Kortom: een gezellige stad waar altijd wat te beleven is! Bekijk nu onze promotiewerk vacatures in Roermond en solliciteer direct.


Aan de slag als gastheer of gastvrouw in Roermond

Weet jij hoe je een goed feestje moet organiseren? Dan is een baan als gastheer of gastvrouw perfect voor jou! Hier ben jij verantwoordelijk voor de gastenlijst, de drankjes en de catering. Dankzij jouw perfecte service heeft iedereen het naar zijn zin. Is dit iets voor jou? Check dan onze promotiewerk vacatures in Roermond!

Promotiemedewerker: iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Als je nu solliciteert op onze promotiewerk vacatures, kun je volgende week al aan de slag als promotiemedewerker. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een profiel aan te maken op YoungCapital. Waar wacht je nog op?

Meer informatie

Word parttime Casinomedewerker in Sittard

Geef je skills en portemonnee een boost als promotor

Word salespromotor en verdien een lekker centje

Promotiewerk voor MTV, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Houd jij van een feestje? Word freelancer Festivalwerk via YoungOnes!

Ga aan de slag als promotor en get money terwijl je jezelf ontwikkelt

Ga aan de slag als sales promotor voor Hamilton Bright

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Werken én feesten? Ga aan de slag als promotor bij Pepperminds!

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Tussenjaar? Word eigen baas!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!