Filters - Verfijn resultaten

Promotiewerk vacatures in Roermond

Er zijn 11 promotiewerk vacatures in Roermond gevonden.

Wil jij graag lekker in het zonnetje op straat werken? Dan is een baan als promotiemedewerker perfect voor jou! Jij verrast het winkelende publiek met een gratis snack of een krantje voor onderweg. Vervolgens vertel je enthousiast waar het product voor staat en waarom de klant het product eigenlijk per direct zou moeten kopen. Dankzij jouw overtuigingskracht blijft de klant het product onthouden, lang nadat hij is doorgelopen. Het leuke aan promotiewerk is dat je het in teamverband doet. Daardoor is het altijd gezellig! Zou jij graag als promotiemedewerker aan de slag willen? Bekijk dan snel de promotiewerk vacatures op YoungCapital.nl!

Werken in Roermond

Voor promotiewerk is het handig als je in een drukke stad werkt. Roermond is een goede keuze: er zijn hier veel grote winkelstraten waar je klanten kunt werven. Daarnaast is Roermond ook een leuke stad om je vrije tijd in door te brengen. Als je uit wilt gaan, moet je naar de Roerkade en het Stationsplein. Hier zijn veel terrassen en cafés gevestigd. Wil je liever sporten? Bij de Maasplassen kun je in de zomer lekker surfen, zeilen en zwemmen. Ook worden er regelmatig grote evenementen georganiseerd in Roermond. Kortom: een gezellige stad waar altijd wat te beleven is! Bekijk nu onze promotiewerk vacatures in Roermond en solliciteer direct.


Aan de slag als gastheer of gastvrouw in Roermond

Weet jij hoe je een goed feestje moet organiseren? Dan is een baan als gastheer of gastvrouw perfect voor jou! Hier ben jij verantwoordelijk voor de gastenlijst, de drankjes en de catering. Dankzij jouw perfecte service heeft iedereen het naar zijn zin. Is dit iets voor jou? Check dan onze promotiewerk vacatures in Roermond!

Promotiemedewerker: iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Als je nu solliciteert op onze promotiewerk vacatures, kun je volgende week al aan de slag als promotiemedewerker. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een profiel aan te maken op YoungCapital. Waar wacht je nog op?

Meer informatie

Maak van ieder feestje een succes als gastvrouw/gastheer in Haelen

Verkoopadviseur gezocht voor Ziggo in de Media Markt in Venlo en in Roermond

Junior vertegenwoordiger gezocht voor bekend tabaksmerk

Gezocht: verkoopadviseur Essent voor Media Markt in regio Limburg


Landelijke vacatures (dus ook bij jou in de buurt)

Wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor bekende merken

Lekker verdienen als verkoopmedewerker van bekende elektronicamerken

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, Chanel, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Promotiemedewerkers gezocht voor internationaal speelgoedmerk bij jou in de regio!

Sales medewerker bij People Marketing

Personal assistants voor DJ’s gezocht! (pool)

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!