Promotiewerk vacatures Maastricht

Er zijn 12 promotiewerk vacatures in Maastricht gevonden.

Heb jij de meest vlotte babbel in town en wil je een lekker zakcentje (bij)verdienen? Dan zijn de promotiewerk vacatures in Maastricht misschien precies wat je zoekt. Ga aan de slag voor de gaafste merken en verdien dikke bonussen terwijl je de hele dag met mensen kletst. More money more problems? Dacht het ff niet. Met een baan uit de promotiewerk vacatures in Maastricht heb jij het geld voor die nieuwe auto binnen no time bij elkaar gekletst. Money talks, toch?

Voor ieder wat wils in de promotiewerk vacatures in Maastricht

Ben jij een echt feestbeest? Of toch meer een salestijger? Misschien ben jij ze gewoon allebei. Als het motto work hard, play hard jou wel lekker in de oren klinkt, zijn deze promotiewerk vacatures in Maastricht echt iets voor jou. Betaald worden om te feesten? Daar zeg jij geen nee tegen. Ga aan de slag als promotor op de grootste feesten en festivals. Nog niet helemaal bijgekomen van je laatste kater? Geen probleem. Tussen de promotiewerk vacatures in Maastricht vind je ook plenty jobs voor gave merken die je gewoon overdag kunt doen. Wat dacht je van werken als promotor voor MTV? Het maakt niet uit of jij de zon liever ziet opkomen of ondergaan, wij hebben de passende promotie baan voor jou.

Een leuke baan naast je studie

Als promotor heb je veel vrijheid en kun je jouw uren vaak zelf indelen. Ideaal als je bijvoorbeeld nog studeert, een andere baan hebt, of een fanatieke vogelaar bent. Met de promotiewerk vacatures in Maastricht kun je op freelance, parttime of zelfs fulltime basis werken. Niet gevonden wat je zocht tussen de promotiewerk vacatures in Maastricht? Geen stress. Veel promotie baantjes zijn landelijk beschikbaar, zodat je ook bij jou in de buurt aan het werk kunt. Of ga aan de slag als freelancer en kies jouw klussen zelf.

Meer informatie

Flexibele Promotiemedewerker Duurzaamheidsproject Maastricht

Flexibele job als Promotiemedewerker in Maastricht!

Parttime rouwbegeleider voor bezoek bij DELA in Maastricht

Parttime rouwbegeleider en verzorger bij DELA in Maastricht

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..