Promotiewerk vacatures Maastricht

Er zijn 16 promotiewerk vacatures in Maastricht gevonden.

Heb jij de meest vlotte babbel in town en wil je een lekker zakcentje (bij)verdienen? Dan zijn de promotiewerk vacatures in Maastricht misschien precies wat je zoekt. Ga aan de slag voor de gaafste merken en verdien dikke bonussen terwijl je de hele dag met mensen kletst. More money more problems? Dacht het ff niet. Met een baan uit de promotiewerk vacatures in Maastricht heb jij het geld voor die nieuwe auto binnen no time bij elkaar gekletst. Money talks, toch?

Voor ieder wat wils in de promotiewerk vacatures in Maastricht

Ben jij een echt feestbeest? Of toch meer een salestijger? Misschien ben jij ze gewoon allebei. Als het motto work hard, play hard jou wel lekker in de oren klinkt, zijn deze promotiewerk vacatures in Maastricht echt iets voor jou. Betaald worden om te feesten? Daar zeg jij geen nee tegen. Ga aan de slag als promotor op de grootste feesten en festivals. Nog niet helemaal bijgekomen van je laatste kater? Geen probleem. Tussen de promotiewerk vacatures in Maastricht vind je ook plenty jobs voor gave merken die je gewoon overdag kunt doen. Wat dacht je van werken als promotor voor MTV? Het maakt niet uit of jij de zon liever ziet opkomen of ondergaan, wij hebben de passende promotie baan voor jou.

Een leuke baan naast je studie

Als promotor heb je veel vrijheid en kun je jouw uren vaak zelf indelen. Ideaal als je bijvoorbeeld nog studeert, een andere baan hebt, of een fanatieke vogelaar bent. Met de promotiewerk vacatures in Maastricht kun je op freelance, parttime of zelfs fulltime basis werken. Niet gevonden wat je zocht tussen de promotiewerk vacatures in Maastricht? Geen stress. Veel promotie baantjes zijn landelijk beschikbaar, zodat je ook bij jou in de buurt aan het werk kunt. Of ga aan de slag als freelancer en kies jouw klussen zelf.

Meer informatie

Leuke dagklusjes in de omgeving van Maastricht

Pool: NS zoekt medewerker buitendienst in het noordoosten

Pool: Aan de slag voor NS als medewerker buitendienst in het zuiden

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Houd jij van een feestje? Word freelancer Festivalwerk via YoungOnes!

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Ga aan de slag als promotor voor Hamilton Bright

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Word parrtime promotor en werk en feest tegelijkertijd!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

Tussenjaar? Word eigen baas!