Promotiewerk vacatures in Heerlen

Er zijn 15 promotiewerk vacatures in Heerlen gevonden.

Ben jij enthousiast, vind je het leuk om een gesprek aan te knopen met mensen, en kun jij heel overtuigend zijn? Dan kun je zo als promotiemedewerker aan de slag! Vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mensen te helpen, en blij te maken? Dan is een functie als gastvrouw of gastheer echt iets voor jou. Ook in Heerlen hebben we genoeg promotiewerk vacatures voor je klaarstaan. Kijk maar eens of er iets voor jou bijzit. Solliciteer meteen op de vacature die het beste bij jou past. Met je YoungCapital-profiel doe je dit al binnen een paar minuten. Voor je het weet kun jij gaan werken in Heerlen. Fijn, toch? Scrol daarom snel verder!


Word jij gastheer in Heerlen?

Ben jij vriendelijk, enthousiast en altijd in voor een praatje? En wil je graag werken in Heerlen? Dan is werken als gastheer misschien wel iets voor jou. Als gastheer kun je bij allerlei bedrijven aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van klanten in een restaurant, of achter de balie staan bij een hotel. Door jouw behulpzaamheid krijgen klanten een goede indruk van jou én het bedrijf, en dat is waar je voor gaat. Is dit iets wat jij wilt doen? Kijk dan eens naar de vacatures die wij voor je hebben, en verstuur zo snel mogelijk je sollicitatie.

Gezocht: gastvrouw in Heerlen

Met jouw klantvriendelijkheid en enthousiasme krijg je veel gedaan én maak je elke klant blij. Zo laat jij als visitekaartje van je bedrijf een goede indruk achter op klanten. Je kunt bijvoorbeeld werken bij de receptie van een hotel, of misschien wel bij een restaurant. Ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan waarin je jouw kwaliteiten als gastvrouw kunt inzetten? Dan ben je op de juiste pagina beland. Scrol snel verder, en solliciteer op de vacature die het beste bij jou past.

Ga aan de slag als promotiemedewerker in Heerlen

Dat jij heel overtuigend kunt zijn en je enthousiasme makkelijk overbrengt op anderen, komt goed van pas als je wilt werken als promotiemedewerker. En dat kan! We hebben namelijk alle promotiewerk vacatures in Heerlen voor je verzameld. Er zit vast iets voor je bij. Het is een ideale baan om te combineren met je school of studie; zo kun je lekker wat geld bijverdienen. Kijk maar snel verder, en verstuur vandaag je sollicitatie nog!

Meer informatie

Stel zelf jouw flexibele bijbaan samen en verdien gemiddeld €15,00 per uur

Wil jij aan de slag bij de grootste evenementen? Meld je snel aan bij YoungOnes!

Werken op jouw favoriete festivals. Ga aan de slag als freelancer via YoungOnes.

Spontaan en gastgericht? Werk wanneer je wilt als host(ess) op de tofste congres

Spontaan en niet bang om mensen aan te spreken? Ga aan de slag als promotiemedew

Tussenjaar? Werk wanneer je wilt en probeer elke dag ander werk als #EigenBaas!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Leuk en divers werk, wanneer jij wilt! Start als freelancer.

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!