Zorg vacatures in Zaandam

Er zijn 9 zorg vacatures in Zaandam gevonden.

Ben jij een zorgzaam type en kun jij hard werken? Krijg jij een glimlach op je gezicht als jij mensen kunt helpen? Dan is een baan in de zorg wel iets voor jou! Bekijk nu onze zorg vacatures in Zaandam, want er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen. Bij YoungCapital helpen wij jou aan die leuke baan in de zorg in Zaandam. Wil jij graag iets bijverdienen naast je studie? Je kunt parttime aan de slag in de zorg in Zaandam. Op onze site vind je daarnaast ook fulltime zorg vacatures in Zaandam. Maak vandaag nog een YoungCapital-profiel aan, zodat je snel en gemakkelijk kunt solliciteren op jouw favoriete vacature!

Word verpleegkundige in Zaandam

Heb jij een opleiding tot verpleegkundige afgerond? Of ben jij nog bezig en wil jij een lekker zakcentje verdienen? Ga dan aan de slag als verpleegkundige in Zaandam. Weet jij hoe je de beste zorg kunt verlenen aan de patiënt, zodat hij of zij optimaal kan herstellen? Ga dan nu aan de slag als verpleegkundige in Zaandam.

Werken in de thuiszorg in Zaandam

Zijn ouderen en zieken bij jou in goede handen? Heb jij veel geduld, maar kun je ook hard werken? Ga dan nu aan de slag in de thuiszorg in Zaandam. Als thuiszorg medewerker help jij mensen bijvoorbeeld met douchen en aan- en uitkleden. Een heel dankbaar beroep. Solliciteer vandaag nog.

Huishoudelijke hulp worden in Zaandam

Houd jij van schoonmaken en wil jij mensen die dat niet zelf meer kunnen helpen met huishoudelijke taken? Stof jij zelfs op de moeilijk bereikbare plekjes en zorg jij ervoor dat jouw cliënten kunnen genieten van een opgeruimd en schoon huis? Dan ben jij de ideale huishoudelijke hulp in Zaandam. Bekijk onderstaande vacatures om te zien of iets voor jou bij zit.

Meer informatie

Pedagogisch medewerker met ambitie gezocht voor BSO in Diemen

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Word callcenter medewerker binnen het corona-team bij de GGD

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld