HR-vacatures in Breda

Er zijn 9 HR-vacatures in Zoetermeer gevonden.

Vind jij het leuk om een baan te hebben waar je veel sociaal contact hebt? Wil jij fulltime of parttime aan de slag en verdien je graag een goed salaris? Bij YoungCapital hebben we in dat geval geschikte HR-vacatures in Zoetermeer voor jou. Als jij goed bent in mensen selecteren en inschatten qua geschiktheid voor een baan, dan kun jij aan het werk als recruiter. Liever wat meer op de achtergrond, maar toch veel contact? Dan is een job als salarisadministrateur wel wat voor jou! Via je YoungCapital-profiel kun je snel solliciteren, dus wacht niet langer en ga meteen aan de slag.

Werken in Zoetermeer

Wil jij in de groeikern van Den Haag aan het werk? Geen probleem, want er staan genoeg vacatures in Zoetermeer voor jou klaar. In deze stad is ook genoeg te beleven naast je drukke werkleven. Er zijn veel bezienswaardigheden die je kunt bezoeken, maar je kunt ook lekker zwemmen in het binnen- en buitenzwembad Aquapark het Keerpunt of naar de Dutch Water Dreams. Liever iets minder avontuurlijk? Dan kun jij ook lekker borrelen met je collega’s of een hapje eten. Klinkt deze stad als iets voor jou? Kijk dan eens bij de HR-vacatures in Zoetermeer en solliciteer.

Werken als salarisadministrateur in Zoetermeer

Weet jij alles van salarissen en vind jij het leuk om regelmatig in contact te staan met andere werknemers? Ga dan aan het werk als salarisadministrateur in Zoetermeer! Jij regelt voor iedereen alles op het gebied van salarissen. Klinkt dit als een leuke baan voor jou? Solliciteer dan vandaag nog op een van de HR-vacatures in Zoetermeer!

Als recruiter werken in Zoetermeer?

Weet jij hoe je de juiste persoon moet selecteren voor een functie? Haal jij zonder problemen de nieuwe topper voor een bedrijf uit een grote groep mensen? Dan ben jij de recruiter in Zoetermeer die wij zoeken! Jij regelt voorgesprekken en bent bij het sollicitatiegesprek. Leuk, toch? En bovendien lekker sociaal! Solliciteer direct!

Meer informatie