HR-vacatures in Gorinchem

Er zijn 4 HR-vacatures in Gorinchem gevonden.

Jij bent iemand die makkelijk contact legt en goed kunt multitasken. Ook houd je veel rekening met anderen. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je aan de slag op de HR-afdeling! Human Resources houdt zich bezig met het personeel van een bedrijf. Zij zorgen ervoor dat het personeel alles heeft om goed te kunnen functioneren. Zo stellen zij arbeidscontracten op, houden ze vrije dagen bij en zijn ze verantwoordelijk voor de werving van kandidaten voor vacatures. Kortom: een hele afwisselende functie, waar geen enkele dag hetzelfde is. Wil jij wel aan de slag in HR? Bekijk dan onze HR-vacatures en zoek een leuke baan uit!

Werken in Gorinchem

Voor een leuke baan in HR hoef je niet ver te zoeken. Wie in Gorinchem woont, kan ook aan de slag in HR. Het mooie aan Gorinchem is dat het goed bereikbaar is: de stad ligt tussen Den Bosch, Utrecht en Rotterdam in. Daardoor kun je naar alle grote steden afreizen voor een gezellig dagje uit. Ook in Gorinchem zelf is er genoeg te doen. Zo kun je in de zomermaanden de toren van de Grote Kerk beklimmen, of een voorstelling bekijken in een van de theaters. Lijkt het jou wel wat om hier te gaan werken? Bekijk dan snel onze HR vacatures in Gorinchem!


Begin je carrière als HR-medewerker

Wil jij graag met mensen werken en heb je ervaring met administratieve taken? Dan is een baan als HR-medewerker ideaal! Jij moet namelijk goed kunnen communiceren en nauwkeurig kunnen werken. Doordat je veel verschillende werkzaamheden hebt, hoef je je nooit te vervelen. Is dit iets voor jou? Ga dan aan de slag als HR-medewerker!

Maak iedereen blij als salarisadministrateur in Gorinchem

Heb jij een opleiding Economie, Accountancy of Bedrijfskunde gevolgd? Dan kun je aan de slag als salarisadministrateur! Blijer kun je je collega’s niet maken, dan aan het eind van de maand het loon op hun rekening te storten. Enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze HR-vacatures!

Word recruiter in Gorinchem

Kun jij goed mensen inschatten en heb je een groot netwerk? Dan is een baan als recruiter perfect voor jou. In deze baan zoek je de juiste kandidaat voor een vacature. Het is jouw taak om mensen aan te nemen of af te wijzen. Kortom: een baan waarbij je carrières voor anderen creëert en nieuwe collega’s maakt. Ga nu op zoek naar een baan als recruiter en solliciteer!

Meer informatie