HR-vacatures in Rotterdam

Er zijn 15 HR-vacatures in Rotterdam gevonden.

Ben jij een georganiseerd type én een echt pietje precies? En wil jij graag werken in Rotterdam? Neem dan zeker een kijkje bij onze HR-vacatures in Rotterdam! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: wij hebben de beste vacatures voor je op een rijtje gezet. Human Resources is een breed vakgebied, waarin je je vooral bezighoudt met de groei van werknemers en personeelszaken. Zo houd je je bezig met de werving van kandidaten, salarissen, arbeidscontracten en nog veel meer. Jij zorgt ervoor dat werknemers met plezier naar hun werk gaan! Kun jij niet wachten om als HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter aan de slag te gaan? Bekijk dan nu onze HR-vacatures in Rotterdam!

Werken in Rotterdam

Ben je op zoek naar een baan in een snelgroeiende economische stad? Dan is werken in Rotterdam echt iets voor jou! In deze leuke stad staan genoeg leuke vacatures open. Ideaal dus als je op zoek bent naar een baan in Human Resources! Daarnaast is hier ook genoeg te doen en te beleven. Zo is Rotterdam is een echt walhalla voor shopaholics! Rotterdam heeft namelijk een groot aanbod aan winkels. Daarnaast is Rotterdam natuurlijk dé havenstad van Nederland. Ben jij per direct op zoek naar een leuke fulltime baan, parttime baan bijbaan in Human Resources? Bekijk dan nu onze vacatures, en wie weet ga jij binnenkort werken in Rotterdam.


Werken als HR-medewerker in Rotterdam

De functie van HR-medewerker is een allround functie met veel doorgroeimogelijkheden. Als HR-medewerker leer je veel in een korte tijd, en kun je later doorstromen naar een functie als HR-manager of HR-adviseur. Het is wel belangrijk dat je een HR- of HRM-opleiding hebt gedaan, alleen dan maak je namelijk kans op een baan als HR-medewerker. Als je dus graag wilt werken in Rotterdam als HR-medewerker, moet je zeker een kijkje nemen bij onze vacatures!

Word salarisadministrateur in Rotterdam

Heb jij analytisch inzicht én kennis van financiën? En ben jij een echt pietje precies? Dan is een baan als salarisadministrateur echt iets voor jou. Als salarisadministrateur zorg jij ervoor dat werknemers op tijd betaald worden, en dat alles klopt. Een verantwoordelijke baan dus! Lijkt een baan als salarisadministrateur jou wel wat? Bekijk dan nu onze HR-vacatures, en wie weet ga jij binnenkort al werken in Rotterdam.

Aan de slag als recruiter in Rotterdam

Als recruiter ga je op zoek naar de perfecte kandidaat voor openstaande vacatures. Je werft en selecteer, en stelt de beste kandidaten voor aan de opdrachtgever. Is er een match? Dan ga jij door met het invullen van de volgende vacature! Lijkt zo’n baan als recruiter jou wel wat? Bekijk dan nu onze recruiter vacatures, en wie weet kom jij hier de perfecte fulltime baan, parttime baan of bijbaan tegen! Solliciteren gaan heel makkelijk met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Top Job

Fulltime recruiter gezocht bij YoungCapital in Rotterdam

Job hunter €2100 en €2300 bruto in Rotterdam

Recruiter in Rotterdam

Laat je omscholen tot leraar in het basisonderwijs in Rotterdam

Per direct parttime salarisadministrateur voor onderwijsinstelling in Rotterdam

Ga per direct aan de slag als fulltime HR medewerker in Schiedam

Fulltime recruitment Trainees gezocht in Zoetermeer

Recruiter voor YoungCapital in Den Hoorn

Recruiter gezocht bij YoungCapital in Den Haag

Word fulltime sales recruiter bij YoungCapital in Den Haag

Stage bij MTV of 3FM

Recruiter voor een groot tijdelijk project bij YoungCapital

Vind een Unilever stage via onze pool

Talent Acquisition Specialist in Gouda