YOUNGCAPITAL BLOG

Bij YoungCapital hangt de vlag weer uit! Dit keer om te vieren dat Jorrit Gall (28), onze senior recruiter in Groningen, gisteren is uitgeroepen tot Intercedent van het Jaar 2014. Hij won deze titel van negen andere kandidaten na een zinderende finaleronde, ten overstaan van de jury en een volle zaal. De uitreiking vond plaats te Inn Style in Maarssen.

De verkiezing, georganiseerd door opleidingsinstituut Artra Arbeidsmarkttrainingen, startte in september met een aanmeldingsvideo. (Kijk die van Jorrit!). Na een assessment op het gebied van wet- en regelgeving en een telefonisch rollenspel, bleven er van de bijna dertig kandidaten tien finalisten over. 


Intercedent 2014

Intercedent 2014

Peentjes zweten op het podium 

“Dan sta je daar op een podium peentjes te zweten, met z’n tienen op een rij, tot jij aan de beurt bent om te pitchen”, zegt Jorrit, die zelf nog aan het bijkomen is van de overweldigende avond. Gelukkig heeft hij stalen zenuwen: de leden van de jury (met kopstukken uit de HR- en uitzendwereld) waardeerden zijn pitch als beste! “Ik had het heel goed voorbereid, en was de enige finalist die vooraf alle juryleden toegevoegd had op LinkedIn. Daardoor had ik gelijk een haakje om mijn verhaal mee te beginnen.”

Ook de ronde 'speeddate', waarbij de finalisten door de juryleden werden ondervraagd over tal van onderwerpen, doorstond Jorrit met vlag en wimpel.

De jury prees Jorrit om zijn “pure, authentieke persoonlijkheid”. ABU-directeur en tevens jurylid Jurriën Koops: "Jorrit is een terechte winnaar. Hij sprong er bovenuit omdat hij heel erg authentiek is, zijn puurheid is zijn kracht." Een prachtig compliment, aldus Jorrit. “Ik vind het echt heel mooi dat je in deze commerciële wereld, waarin slimme sales een belangrijke rol speelt, toch kunt winnen door gewoon 100 procent jezelf te zijn. Dat betekent voor mij misschien nog wel meer dan de titel.”

Nieuwe uitdagingen 

De felicitaties en bossen bloemen stromen binnen bij YoungCapital Groningen, maar op zijn lauweren rusten is er voor Jorrit, die exclusief werkt voor KPN, niet bij. Nieuwe uitdagingen staan al voor de deur: na drie jaar als (senior) recruiter zal hij volgend jaar zijn eigen YoungCapital-vestiging gaan leiden in Leeuwarden. Met de reischeque die hij gewonnen heeft, gaat hij terug naar Curacao waar hij negen maanden heeft gewoond.

 

Wil jij zelf ook een killer pitch neerzetten? Bekijk dan het Elevator Pitch 10-stappenplan en maak een verpletterende indruk!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.