KYC analist ABN AMRO vacatures

Er zijn 3 KYC analist vacatures bij ABN AMRO gevonden

Werken bij ABN AMRO als KYC analist

Zoek jij een uitdagende functie bij ABN AMRO? Dan zijn de vacatures voor KYC analist bij ABN AMRO vast iets voor jou. Maar wat is een KYC analist? KYC staat voor Know Your Customer, oftewel ken je klant. En het zit hem al in de naam: in deze functie analyseer je (vooral) nieuwe klanten van ABN AMRO. Waarom je dit doet? Om te zorgen dat de bank niet samen gaat werken met mensen die verkeerde bedoelingen hebben, zoals fraude en witwassen. Een functie met veel verantwoordelijkheid dus. Je stelt een persoonlijk dossier op waarin je onder andere de achtergrond, doelen en motieven van potentiële klanten zet. Deze informatie analyseer je om te kijken of deze toekomstige klant een risico vormt. Klinkt goed? Check dan snel de ABN AMRO KYC vacatures.

Ga voor de ABN AMRO KYC analist vacatures

De vacatures voor KYC analist bij ABN AMRO zijn echt wat voor jou als je van de afwisseling houdt tussen analyseren en contact met klanten. Je belt namelijk regelmatig met nieuwe klanten om kennis te maken en de juiste vragen te stellen. Ben je op zoek naar een startersfunctie? Die komen vaker voor als CDD analist. Wat is dan het verschil tussen CDD en KYC? Als CDD analist onderzoek je bestaande klanten. Je hebt vaak minder direct contact met de klanten en deze functie wordt ook wel als een onderdeel van KYC gezien. Lijkt dit je wel wat? Neem in dat geval ook een kijkje tussen de ABN AMRO CDD analist vacatures.

Ben je helemaal enthousiast over de functie KYC analist bij ABN AMRO? Dan is het salaris vast ook iets waarnaar je benieuwd bent. Voor de exacte salarissen moet je de omschrijvingen in de KYC ABN AMRO vacatures zijn. Wil je direct de juiste banen te zien krijgen? Maak dan gebruik van het filtermenu. Hierin geef je bijvoorbeeld je opleidingsniveau aan en of je parttime of fulltime die shady mensen uit het klantenbestand wilt vissen. Heb je een leuke job als KYC analist bij ABN AMRO op het oog? Lees dan vooral onze sollicitatietips om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden.


Veelgestelde vragen

  • Wat is een KYC analist?

    Een KYC analist is iemand die nieuwe klanten (in dit geval van ABN AMRO) onderzoekt. Je doet een risicoanalyse en kijkt of iemand bijvoorbeeld de intentie heeft om fraude te plegen of geld wit te wassen.

  • Ik wil geen KYC analist worden, maar wel bij ABN AMRO werken. Wat kan ik doen?

    We hebben genoeg andere leuke vacatures bij ABN AMRO voor je klaarstaan. Wat dacht je van klantenservice medewerker of administratief medewerker? Kijk ook eens tussen de financiële vacatures of bijvoorbeeld de financiële vacatures in Amsterdam.

  • Wat is het verschil tussen CDD en KYC?

    Een KYC analist screent nieuwe klanten die zaken willen doen met ABN AMRO terwijl een CDD analist zich vooral bezighoudt met bestaande klanten. Hierdoor heb je als KYC analist vaak wat meer direct contact met de klanten.