Schade adviseur Achmea vacatures

Er zijn 5 schade adviseur vacatures bij Achmea gevonden

Werken bij Achmea als schade adviseur

Is een baan met veel klantcontact echt jouw ding en wil je aan de slag in de verzekeringswereld? Dan word je vast blij van de vacatures voor schade adviseur bij Achmea. Wat zo’n job precies inhoudt? Als schade adviseur help je klanten met betrekking tot hun schadeverzekering. Ze melden bijvoorbeeld waterschade en willen weten wat ze hiervoor vergoed krijgen of vragen zich af wat de status van hun claim is. Jij geeft de klant de juiste informatie, vraagt waar nodig door en vist gevallen van verzekeringsfraude er moeiteloos tussenuit. Zo zorg je er als schadeadviseur van Achmea voor dat claims snel en op de juiste manier worden afgehandeld.

Solliciteren op vacatures voor schade adviseur bij Achmea

Als de schade adviseur vacatures van Achmea je aanspreken, heb je waarschijnlijk interesse in de verzekeringsbranche. Maar je kent vast niet de polissen van al de verschillende verzekeringen uit je hoofd. Hoeft ook niet. Als je aan de slag gaat bij Achmea, krijg je eerst een interne opleiding. Je leert dan alle ins en outs van de verzekeringen van het label waarvoor je werkt. Zo word je een echte expert op het gebied van bijvoorbeeld de woon-, verkeer- of reisverzekeringen van Achmea. Daarnaast oefen je met verschillende gesprekstechnieken en heb je de mogelijkheid om je Wft-certificaten te behalen. Heel nice, want daar heb je de rest van je carrière in finance wat aan.

Klinkt goed, vinden wij. Ben jij net zo enthousiast én heb je minstens een mbo-opleiding op niveau 4 afgerond? Dan ben je klaar om te solliciteren op een van de vacatures voor schade adviseur van Achmea. Update je cv, schrijf een enthousiaste motivatiebrief en verstuur je sollicitatie makkelijk en snel via je YC-account. Is een baan als schadeadviseur bij Achmea toch niet helemaal wat je zoekt? No worries, we hebben nog veel meer vacatures openstaan. Misschien staat er wel een leuke uitdaging voor je tussen alle financiële vacatures of is een finance traineeship iets voor je. Bekijk ons aanbod op je eigen tempo of neem contact met ons op als je wel wat hulp bij jouw zoektocht kunt gebruiken. Onze recruiters kijken graag met je naar de mogelijkheden.


Veelgestelde vragen

  • Wat doe je als schade adviseur bij Achmea?

    Als schade adviseur bij Achmea help je klanten met betrekking tot hun schadeverzekering. Ze willen bijvoorbeeld schade melden of vragen zich af wat de status van hun schadeclaim is. Jij geeft klanten de juiste informatie en zorgt ervoor dat claims goed en snel worden afgehandeld.

  • Bieden jullie nog meer werk aan bij Achmea?

    Zeker, je kunt in verschillende functies aan de slag bij Achmea. Wat dacht je van een baan in de klantenservice, als administratief medewerker of commercieel medewerker? Bekijk alle Achmea vacatures voor de precieze mogelijkheden.

  • Het aanbod aan vacatures voor schade adviseur bij Achmea valt tegen. Wat nu?

    De kans is groot dat we een vergelijkbare job aanbieden. Bijvoorbeeld bij een ander bedrijf. Of wat dacht je van een baan als schadebehandelaar van Achmea? Mogelijkheden zat.