Albert Heijn vakkenvuller vacatures

Er zijn 1 vakkenvuller vacatures bij Albert Heijn gevonden

Werken als Albert Heijn vakkenvuller

Lijkt jou het wat om de schappen van de grootste supermarkt van Nederland te vullen? Ga dan werken als vakkenvuller bij Albert Heijn. Wanneer klanten iets niet kunnen vinden, wijs jij hen zonder moeite de weg. Je kent de supermarkt namelijk op je duimpje. De winkels zijn meestal zeven dagen per week open. Werk je het liefst doordeweeks of juist in het weekend? Het kan allemaal bij Albert Heijn. Bekijk meteen de Albert Heijn vakkenvuller vacatures en solliciteer. Zoek je een andere baan bij Albert Heijn? Ga dan naar de pagina met alle Albert Heijn vacatures en solliciteer op jouw favoriet.

Hoe is het om te werken bij Albert Heijn als vakkenvuller?

Als vakkenvuller bij Albert Heijn vul je niet alleen de schappen, maar zet je ook de oudere producten vooraan. Zo voorkom je dat producten over de datum gaan en je ze moet weggooien. Daar help je zowel de klant als het milieu mee. Daarnaast houd je als vakkenvuller de winkel schoon. Dit doe je niet alleen, maar in een gezellig team. Albert Heijn is en blijft een familiebedrijf, waarin aandacht voor elkaar belangrijk is. Check naast de Albert Heijn vakkenvuller vacatures ook eens onze pagina over Albert Heijn. Zo weet je precies wat je staat te wachten als je gaat werken bij de grote blauwe supermarkt.

Voor een baan als vakkenvuller heb je geen werkervaring nodig, wel wordt een flexibele en actieve houding gevraagd. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de Albert Heijn vakkenvuller vacatures. Je maakt ook kans op andere banen zonder referentie. Wil je meer weten over solliciteren op een baan zonder werkervaring? Lees dan onze blog over werken zonder referentie. Wanneer je gaat werken bij Albert Heijn als vakkenvuller, bepaal je zelf je werktijden. Deze (bij)baan is dus ideaal te combineren met dagelijkse bezigheden als je opleiding of met vrienden afspreken. Wil je als vakkenvuller aan de slag, maar staat er niks leuks tussen de vacatures van Albert Heijn? Check dan de andere vakkenvuller vacatures eens.


Veelgestelde vragen

  • Wat is het verschil tussen een vakkenvuller en een vulploegmedewerker?

    In sommige (Albert Heijn) vakkenvuller vacatures staat de term ‘vulploegmedewerker’, maar dit is dezelfde functie als vakkenvuller. Ook solliciteren bij andere bedrijven? Check de pagina met alle vakkenvuller vacatures.

  • Hoe hoog is het salaris van een vakkenvuller bij AH?

    Dat hangt af van je leeftijd. Het uurloon bij Albert Heijn ligt ongeveer tussen de € 5,- en € 10,- per uur. Precies het salaris en alle extra’s weten? Je leest het op onze pagina over Albert Heijn.

  • Hoe oud moet je zijn om te werken bij AH?

    Dat hangt af van de functie. Om bij Albert Heijn als vakkenvuller te werken, moet je minimaal 14 jaar oud zijn.