ALDI kassamedewerker vacatures

Er zijn 2 vacatures voor kassamedewerker bij ALDI gevonden

Werken als ALDI kassamedewerker

Wil jij graag aan de slag bij een supermarkt bij jou in de buurt? Misschien staat er wel een leuke baan voor je tussen de ALDI kassamedewerker vacatures. In deze functie is het jouw taak om boodschappen van klanten in een razend tempo te scannen en af te rekenen. Ondertussen maak je een praatje met klanten die daar zin in hebben, dus je moet wel een beetje kunnen multitasken. Voor jou appeltje-eitje? En heb je elke week nog wat uurtjes over? Scoor dan een leuke job als kassamedewerker bij ALDI via YoungCapital. Of check al onze ALDI vacatures als je ook benieuwd bent naar de andere mogelijkheden bij deze discountsuper.

Scoor een baan als kassamedewerker bij ALDI

Als ALDI kassamedewerker gaan er op een werkdag heel wat bankbiljetten, statiegeldbonnen en spaarzegels door je handen. En boodschappen natuurlijk, want jij bent degene die de producten scant en de klant laat afrekenen. Bij ALDI hoef je trouwens niet bang te zijn dat je werk snel gaat vervelen, want de job is afwisselender dan je misschien denkt. Veel kassamedewerkers bij ALDI worden namelijk allround ingezet. Dat betekent dat je ook weleens schappen checkt of als aanspreekpunt voor klanten door de winkel loopt. In de ALDI kassamedewerker vacatures staat duidelijk beschreven wat jouw taken precies worden. Benieuwd wat je allemaal meemaakt als kassamedewerker? Lees dan onze pagina over ALDI of de inside story van een kassamedewerker.

Staat er op dit moment geen leuke ALDI kassamedewerker vacature voor je open? Geen paniek, want dat betekent niet dat we helemaal geen werk voor je hebben. Het kan bijvoorbeeld best dat je een leuke job vindt tussen onze vacatures voor kassamedewerker bij andere winkels. Wil je echt graag bij ALDI aan de slag? Solliciteer dan op de poolvacature voor ALDI kassamedewerker. Zo weten we dat jij graag bij deze supermarkt wilt werken en nemen we contact met je op zodra er werk voor je beschikbaar is. Wedden dat jij dan binnenkort alsnog aan de slag kunt?


Veelgestelde vragen

  • Ik wil graag werken als ALDI kassamedewerker. Kan dat?

    Ja, dat kan. Solliciteer hiervoor op een van onze ALDI kassamedewerker vacatures. Dat doe je eenvoudig met je YoungCapital-account. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn, schrijf een enthousiaste motivatiebrief en je sollicitatie is klaar om te versturen.

  • Bieden jullie ook ander werk bij ALDI aan?

    Je kunt bij ALDI in verschillende functies aan de slag, bijvoorbeeld als vakkenvuller. Check alle vacatures bij ALDI voor de mogelijkheden of om meteen te solliciteren.

  • Er staan geen (leuke) ALDI kassamedewerker vacatures open. Wat nu?

    Ons aanbod verandert continu, dus het kan dat er op dit moment weinig ALDI kassamedewerker vacatures openstaan. Je kunt dan een paar dingen doen, zoals een e-mailalert instellen of reageren op de poolvacature. Ook slim: bekijk ons complete aanbod aan vacatures voor kassamedewerker en ga aan de slag bij een andere supermarkt.