Aon vacatures

Er zijn 1 Aon vacatures gevonden

Werken bij Aon betekent:

 • Ervaring opdoen bij een internationale verzekeringsmakelaar en -adviseur;
 • een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • volop doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Aon

Wil jij ervaring opdoen in de verzekeringsbranche? Ga werken bij Aon, de grootste onafhankelijke verzekeringsmaatschappij van Nederland. Dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf is actief op zowel de zakelijke als particuliere markt en is een belangrijke speler in de verzekeringswereld. Aon is namelijk niet zomaar een verzekeraar waar klanten hun auto- of inboedelverzekering afsluiten. Het is ook een (zakelijk) adviseur op het gebied van onder andere hypotheken, pensioenen en risico’s. Niet gek dus dat je tussen de Aon vacatures allerlei mooie uitdagingen tegenkomt, van broking coördinator tot pensioenspecialist. Wat wordt jouw volgende job? Bekijk snel ons aanbod en vind de vacature bij Aon die bij je past.

Solliciteren op vacatures bij Aon

De Aon verzekeringen vacatures zijn heel interessant als je je eerste stappen wilt zetten in de verzekeringswereld. Voor functies als administratief medewerker, junior pensioenconsultant of management assistent heb je namelijk geen jaren werkervaring nodig. Of misschien kom je wel een toffe stageplek tegen. Ben je juist toe aan je volgende stap in deze branche? Ook dan ben je natuurlijk welkom. Tip: gebruik tijdens jouw zoektocht het filtermenu. Geef bijvoorbeeld aan wat je opleidingsniveau is en in welk dienstverband je aan de slag wilt. Zo hoef je niet eindeloos door het aanbod te scrollen, maar vind je in no time Aon vacatures die bij jouw voorkeuren aansluiten.

Klaar om aan de slag te gaan? Je solliciteert eenvoudig op je favoriete Aon vacature met je YoungCapital-profiel. Het is een kwestie van je gegevens en cv checken, een motivatie toevoegen en versturen maar. Een van onze recruiters neemt daarna binnen 48 uur contact met je op, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Met een beetje mazzel start je binnenkort al met werken bij Aon verzekeringen. Heb je niet gevonden wat je zoekt? No worries. Er staan ook een heleboel vacatures bij andere toffe bedrijven open. Misschien staat er wel wat leuks voor je tussen onze financiële vacatures of verzekeringen vacatures en ga je binnenkort alsnog aan de slag met een nieuwe job.


Veelgestelde vragen

 • Is Aon een verzekeraar?

  Ja, Aon is een verzekeraar. Of beter gezegd: meer dan een verzekeraar. Het is namelijk een verzekeringsmakelaar en -adviseur. Klanten kunnen een verzekering afsluiten bij Aon, maar ze kunnen ook bij dit bedrijf terecht voor advies. Bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, pensioenen en risico’s. Werken bij Aon is dus echt iets voor jou als je in de verzekeringsbranche aan de slag wilt.

 • Het aanbod valt tegen bij Aon. Kan ik werken bij een soortgelijk bedrijf?

  Dat kan zeker. We bieden banen aan bij verschillende grote verzekeraars, zoals Aegon en Achmea. Misschien dat zij een mooie uitdaging voor je hebben.

 • Wat voor banen staan er tussen de vacatures bij Aon?

  Je kunt in verschillende functies werken bij Aon. Bijvoorbeeld in de vakgebieden IT, klantadvies, sales en broking. De Aon vacatures hebben dus voor ieder wat wils.