A.s.r. vacatures

Er zijn 8 a.s.r. vacatures gevonden

Werken bij a.s.r. betekent:

 • Waardevolle werkervaring bij een groot financieel bedrijf;
 • een informele en gezellige sfeer in een leuk team;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • ruime doorgroeimogelijkheden en een goed salaris;
 • veel eigen regie en verantwoordelijkheid.

Parttime financieel administratief medewerker bij a.s.r. in Den Haag

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Klantenservice medewerker Incasso bij a.s.r. in Utrecht

Word administratief medewerker bij a.s.r Leeuwarden

Word parttime accountmanager bij a.s.r. in Utrecht

Word fulltime of parttime klantenservice medewerker

Werk als financieel administratief medewerker via onze pool

Assistent accountant worden? Geef je op voor onze pool

Hypotheekadviseur worden? Geef je op voor de pool

Werken bij a.s.r.

Je cv aanvullen met waardevolle werkervaring bij de duurzaamste verzekeraar van Nederland? Het kan als je solliciteert op een van onze a.s.r. vacatures. a.s.r. biedt allerlei soorten verzekeringen en andere financiële producten aan hun klanten, van een inboedelverzekering tot een startershypotheek. Maar dat is niet alles, ze investeren hun vermogen in zaken die zij belangrijk vinden, zoals groene energie en sociale ondernemingen. Werken bij a.s.r. betekent dus niet alleen een mooi salaris en goede werkervaring, maar ook bijdragen aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Wil jij je hier ook voor inzetten? Solliciteer dan op een van onze a.s.r. vacatures en wie weet ga je binnenkort al aan de slag.

Solliciteren op vacatures bij a.s.r.

Op YoungCapital vind je verschillende a.s.r. vacatures, van klantenservice medewerker tot data-analist. Het maakt niet uit of je een starter bent of een young professional op zoek naar een nieuwe uitdaging. Werken bij a.s.r. betekent namelijk niet automatisch een fulltime financiële baan. Parttime bijverdienen kan ook, bijvoorbeeld in de klantenservice. En of je nou gaat voor een baan van 36 of 24 uur per week, je hebt zelf de regie over waar en wanneer je werkt. Dat betekent dus flexibele werkuren en de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor aan de slag te gaan. Klinkt goed? Scrol door onze vacatures bij a.s.r. Nederland en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Wat je nodig hebt om te solliciteren op onze a.s.r. vacatures? Dat verschilt per functie. Voor een baan in de klantenservice heb je bijvoorbeeld een mbo-4-diploma nodig. Je moet ook een Wft basis of Wft schade particulier op zak hebben, maar meestal kun je deze certificaten intern behalen. Lees de omschrijvingen in de vacatures van a.s.r. goed door, dan weet je precies aan welke eisen je moet voldoen. Staat er op dit moment nog geen leuke uitdaging tussen het aanbod of voldoe je helaas niet aan de functie-eisen? No worries, we hebben nog veel meer opties voor je bij YoungCapital. Check bijvoorbeeld ook onze vacatures bij Interpolis of onze vacatures bij InShared.


Veelgestelde vragen

 • Wat voor a.s.r. vacatures bieden jullie aan?

  Dat verschilt. Zo hebben we regelmatig vacatures in de klantenservice openstaan, maar soms ook voor content creator, administratief medewerker of zelfs hele andere functies. Houd het aanbod daarom goed in de gaten en stel een e-mailalert in als je niets wilt missen.

 • Ik wil werken bij a.s.r, maar er zijn op dit moment geen vacatures. Hebben jullie soortgelijke banen bij andere werkgevers?

  Jazeker, we hebben bijvoorbeeld ook vacatures bij DELA en vacatures bij CZ. Misschien staat daar een leuke uitdaging voor je tussen.

 • Hoe solliciteer ik op vacatures bij a.s.r.?

  Simpel, log in en klik op de solliciteerknop bij jouw favoriete a.s.r. vacature en check je gegevens. Voeg je up-to-date cv en schrijf een korte maar krachtige motivatie. Verzenden maar!