Abbott vacatures

Er zijn 0 Abbott vacatures gevonden

Werken bij Abbott betekent:

 • Je carrière een boost of kickstart geven bij een ervaren farmaceutisch bedrijf;
 • een verschil maken in meer dan 160 landen;
 • samen met 113 duizend collega’s een blijvende impact maken op de gezondheidszorg;
 • een bedrijfscultuur waarin ondernemerschap, innovatie en zorg centraal staat;
 • goed verdienen;
 • een toelage voor sport en andere leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Abbott

Heb je interesse in onze Abbott vacatures? Dan vind je het vast leuk om te weten dat het bedrijf in 1888 in de Verenigde Staten is opgericht door Wallace C. Abbott. Inmiddels is Abbott al meer dan 60 jaar ook in Nederland actief en helpt het mensen om gezonder te leven. Hoe dan? Als je gaat werken bij Abbott houd je je bezig met op de wetenschap gebaseerde voedingsproducten, diagnostische apparatuur en medische hulpmiddelen. Zo werk je aan duurzame oplossingen voor unieke gezondheidsuitdagingen en produceer je kwalitatief hoogwaardige producten. Wil jij hier ook aan bijdragen? Check onze Abbott vacatures en ga aan de slag bij dit ervaren farmaceutische bedrijf.

Solliciteren op Abbott vacatures

Misschien weet je al dat Abbott producten ontwikkelt om mensen te helpen een gezonder leven te leiden. Als je solliciteert op een van onze Abbott vacatures ga jij daar dus ook mee aan de slag. Heb je interesse in nutrition, diagnostics, diabetes care, vascular of pharmaceuticals? Bij Abbott kan het allemaal. Denk aan een baan als operator. Dan ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het produceren van verschillende vaccins. Wil je liever aan de slag als monteur? Geen probleem, in die functie ben je ook hard nodig. Het onderhouden van bedrijfsinstallaties en oplossen van storingen zijn dan jouw werkzaamheden. Zo zie je maar, onze Abbott vacatures hebben je van alles te bieden.

Wat heeft werken bij Abbott je nog meer te bieden? Denk aan flexibele arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk financieel planningsadvies, een toelage voor sport, individuele budgettraining en een traineeprogramma voor talentvolle medewerkers. Het is dus niet voor niets dat het Top Employers Institute Abbott heeft betiteld als ‘Top Employer’ in Nederland. En zeg nou eerlijk, wat is er meer waard dan ervaring opdoen bij professioneel bedrijf in de farmaceutische sector waarin ondernemerschap, innovatie en zorg centraal staat? Hup, solliciteren dus, want voor je het weet is die ene leuke Abbott vacature alweer vergeven. Was je net te laat? Misschien vind je wel een baan bij een ander interessant pharma bedrijf, zoals MSD of Astellas Pharma.


Veelgestelde vragen

 • Wat voor Abbott vacatures bieden jullie aan?

  Bij Abbott kun je in verschillende functies terecht. Ga bijvoorbeeld aan de slag als operator. Maar ook als je liever technisch bezig bent, kun je werken bij Abbott. Dan past de functie monteur misschien beter bij je.

 • Er staan op dit moment geen geschikte Abbott vacatures open. Wat nu?

  Geen zorgen. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig. Houd deze pagina dus in de gaten of meld je aan voor een e-mailalert. Kijk ondertussen ook eens bij onze andere farmaceutische vacatures, bijvoorbeeld van MSD of Astellas Pharma. Misschien vind je daar wel een baan die bij je past.

 • Hoe solliciteer ik op vacatures bij Abbott?

  Dat is heel simpel. Klik op de solliciteerknop en upload je cv en een motivatiebrief. Verstuurd? Dan neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op.