Bavaria vacatures

Er zijn 3 Bavaria vacatures gevonden

Werken bij Bavaria betekent:

 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Geen twijfels, want je krijgt direct een jaarcontract bij Bavaria zelf;
 • Oneindig veel doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in ploegendienst, dus een ploegentoeslag bovenop je maandloon;
 • 43 vakantiedagen, dat is ruim 2 keer het aantal wettelijke vakantiedagen!

Werken bij Bavaria

De Bavaria bieren die je drinkt, moeten natuurlijk ook gebrouwen worden. Het brouwen van dit bier wordt volgens een uniek familierecept gedaan in Lieshout, dat zie je in de Bavaria vacatures. Het familierecept dat al zeven generaties meegaat verklappen we natuurlijk niet, maar we leggen wel wat meer uit over werken bij Bavaria. Al sinds 1719 brouwt de familie Swinkels bieren van de beste kwaliteit. De basis daarvoor zijn pure ingrediënten. Daarom gebruiken ze natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en vermout Bavaria zijn eigen gerst. Swinkels? Bavaria is onderdeel van de Swinkels Family Brewers. Wil je bij deze familie horen? Solliciteer dan op een van onze Bavaria vacatures.

Solliciteren op Bavaria vacatures

Wist je dat de meeste Bavaria vacatures openstaan in Lieshout? Daar staat namelijk de brouwerij. Fun fact: dit is een van de oudste brouwerijen van Nederland. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de bieren op topniveau blijft, zijn ze bij dit bedrijf op zoek naar technische talenten. Onmisbaar zijn bijvoorbeeld de banen operator en servicemonteur. Als operator zorg je ervoor dat de machines soepel draaien. Op de verpakkingsafdeling beheer je bijvoorbeeld de machines die flesjes en blikjes vullen. En wat doe je als servicemonteur? Je bezoekt dan onder andere cafés, evenementenhallen en voetbalstadions om tap- en koeltechnische installaties te installeren. Deze en meer banen vind je in onze Bavaria vacatures.

Zie jij werken bij Bavaria wel zitten? Bekijk onze toffe vacatures van Bavaria om te zien waar je allemaal op kunt rekenen. Kun jij niet meer wachten en voldoe jij aan de eisen? Solliciteer dan nu via YoungCapital. Werk je cv bij en schrijf een enthousiaste motivatiebrief. Documenten verstuurd? Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op. Is er op dit moment toch nog geen baan die bij je past? Meld je aan voor een e-mailalert. Dan blijf je 24/7 op de hoogte van alle nieuwe Bavaria vacatures. Misschien wacht er dan binnenkort wél een leuke baan in Lieshout op je.


Veelgestelde vragen

 • Hoe wordt Bavaria gemaakt?

  Het bier van Bavaria wordt in een brouwerij in Lieshout gemaakt. Onder andere de operators die werken bij Bavaria zijn hierbij betrokken. Het unieke familierecept kunnen we hier helaas niet verklappen ….

 • Wie is de baas van Bavaria?

  Bavaria is een echt familiebedrijf. Het biermerk is dan ook in handen van Swinkels Family Brewers. Je kunt overigens ook gaan werken bij Swinkels.

 • Zitten er voordelen aan werken bij Bavaria?

  Jazeker, die zijn er genoeg. Je krijgt bijvoorbeeld 43 (!) vakantiedagen, een reiskostenvergoeding van € 0,16 en direct een jaarcontract bij Bavaria zelf. Maar er is meer. Ontdek alle extra’s in de Bavaria vacatures.