Swinkels vacatures

Er zijn 3 Swinkels vacatures gevonden

Werken bij Swinkels betekent:

 • Een mooi salaris en ploegentoeslagen;
 • Zekerheid, want je gaat direct op contract bij Swinkels Family Brewers;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer, vanaf 10 kilometer enkele reis;
 • Toffe extra’s zoals 43 (!) vakantiedagen, een dertiende maand en leuke bedrijfsuitjes.

Werken bij Swinkels

Swinkels, voluit Royal Swinkels Family Brewers, is een familiebrouwer die jaarlijks zo’n 7,5 miljoen hectoliter bier produceert. Dat zijn ruim 2,2 miljard flesjes. Als je gaat werken bij Swinkels kun je dus maar beter van een biertje houden. Wist je dat biermerken als Bavaria, La Trappe en Cornet allemaal onder deze brouwer vallen? Het kan daarom zomaar dat je komt te werken voor Bavaria als je solliciteert op een van de Swinkels Family Brewers vacatures. Maar da’s om het even, want als je aan de slag gaat bij Swinkels vorm je samen met zo’n 1.800 collega’s wereldwijd één grote brewers family.

Solliciteren op Swinkels vacatures

Veel Swinkels vacatures staan open in Lieshout. Daar bevindt de brouwerij zich namelijk. Wat je hier gaat doen? That’s up to you. Scoor bijvoorbeeld een technische baan als operator. Je houdt je dan bezig met het beheren, ombouwen en afstellen van machines en zorgt er zo voor dat de flesjes en blikjes netjes gevuld worden. Is er een storing? Jij zorgt ervoor dat het proces snel weer goed verloopt. Een andere functie waarin je kunt werken bij Swinkels is st van de bieren op topniveau blijft, zijn ze bij dit bedrijf op zoek naar technische talenten. Onmisbaar zijn bijvoorbeeld de banen en servicemonteur. Dit is een gevarieerde job waarin je verschillende locaties bezoekt, zoals cafés, restaurants, voetbalstadions en evenementenhallen. Hier installeer je tap- en koeltechnische installaties en adviseer je de klant. Met jouw kennis van installatietechniek is dat een fluitje van een cent.

Good to know: werken bij Swinkels is meer dan zomaar een baantje bij een toffe bierbrouwerij. Je gaat voor langere tijd bij deze werkgever aan de slag en krijgt dan ook direct een contract aangeboden bij Swinkels. Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden binnen en buiten je eigen afdeling en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn ook niet verkeerd. Wat dacht je van 43 (!) vakantiedagen, een dertiende maand en toffe bedrijfsuitjes? Redenen genoeg om snel onze Swinkels vacatures te bekijken. Heb je gesolliciteerd? Dan neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie en de volgende stappen te bespreken.


Veelgestelde vragen

 • Hoeveel medewerkers heeft Swinkels?

  Er werken bij Swinkels wereldwijd zo’n 1.800 mensen aan de lekkerste bieren. Misschien zijn zij straks wel jouw collega’s als je op een van onze vacatures bij Swinkels solliciteert.

 • Welke bieren vallen onder Swinkels?

  Swinkels Family Brewers heeft veel biermerken, waaronder bekende namen als Bavaria, La Trappe en Cornet.

 • Wat zijn de voordelen van werken bij Swinkels?

  Als je gaat werken bij Swinkels krijg je direct een jaarcontract bij het bedrijf zelf en heb je veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast profiteer je van leuke extra’s, zoals veel (43!) vakantiedagen, een reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer en toffe bedrijfsuitjes.

 • Wat voor Swinkels vacatures bieden jullie aan?

  Het aanbod aan vacatures bij Swinkels Family Brewers wisselt continu. Functies die regelmatig voorbijkomen zijn operator en servicemonteur.