Budget Thuis vacatures

Er zijn 3 vacatures bij Budget Thuis gevonden

Werken bij Budget Thuis

Met een gezellig team mooie producten verkopen? Dat doe je bij Budget Thuis. Bij deze werkgever gaan hard werken en lol maken hand in hand. Reken op gezellige borrels, teamuitjes en prestatiegerichte bonussen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jaloersmakende arbeidsvoorwaarde genaamd ‘Budget Zomer vrij’: elke vrijdag in juli en augustus een betaalde vrije dag. Op welke Budget Thuis vacature solliciteer jij?

Hoe is het om te werken bij Budget Thuis?

Waar kom je eigenlijk terecht als je gaat werken bij Budget Thuis? Deze organisatie levert diensten die onmisbaar zijn voor elk huishouden: energie, internet, tv en vast en mobiel bellen. Door alles onder één dak aan te bieden, maken ze het lekker makkelijk en voordelig voor klanten. Daar houden mensen duidelijk van, want Budget Thuis heeft inmiddels al meer dan een miljoen klanten. Dit bedrijf houdt niet alleen van simpel en voordelig, maar ook van kwaliteit. Zo is de energie die ze leveren groen en ontvangen klanten goed werkend internet en tv via het kwaliteitsnetwerk van KPN. Spreekt werken bij een duurzame scale-up die goede producten levert je aan? Dan zijn de Budget Thuis vacatures het checken waard.

Ontdek de Budget Thuis vacatures

Wat voor jobs je zoal tegenkomt tussen de vacatures bij Budget Thuis? Een functie die regelmatig openstaat, is sales medewerker. Commerciële skills komen hierbij zeker van pas, want diensten verkopen is jouw belangrijkste taak. Je belt bestaande en potentiële klanten op om een mooie aanbieding te doen en beantwoordt daarnaast inkomende calls waarin je inspeelt op de behoeften van de klant. Dankzij jouw sterke verkooppraatje en de mooie kortingen die je aanbiedt weet je klanten steeds weer aan Budget Thuis te binden. Is sales niks voor jou, maar houd je wel van klantcontact? Ga dan werken bij Budget Thuis als klantenservice medewerker en help klanten met vragen over hun contract, termijnbedrag of de maandelijkse facturatie.

Zodra je een toffe Budget Thuis vacature op het oog hebt, is het tijd om te solliciteren. Dat is een stuk makkelijker dan je misschien denkt. Als je al een account bij ons hebt, staan je gegevens en cv waarschijnlijk zelfs al klaar. Check ze, voeg een overtuigende motivatie toe en versturen maar. Nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk nog even verder, bijvoorbeeld tussen de vacatures voor commercieel medewerker bij andere energie- en telecombedrijven. Wie weet wat voor toffe uitdaging er bij Eneco of Odido op je wacht. Of stel een e-mailalert in. Je ontvangt de nieuwste vacatures bij Budget Thuis dan rechtstreeks in je mailbox.


Veelgestelde vragen

  • Zijn de Budget Thuis vacatures geschikt als bijbaan?

  • Tussen de vacatures bij Budget Thuis kom je zowel fulltime als parttime jobs tegen. Je kunt vanaf 20 uur per week aan de slag bij dit bedrijf. Zo’n baan is goed te combineren met andere bezigheden.

  • Wat voor banen staan er tussen de Budget Thuis vacatures?

  • Verwacht hier vooral banen met veel klantcontact, zoals sales medewerker en klantenservice medewerker. Het precieze aanbod wisselt, dus houd deze pagina goed in de gaten.

  • Heb ik een diploma nodig om te kunnen werken bij Budget Thuis?

  • Nee, voor de meeste jobs niet. Mbo-werk- en -denkniveau is voldoende, waardoor je als student al aan de slag kunt bij dit bedrijf.