Coop vakkenvuller vacatures

Er zijn 1 vakkenvuller vacatures bij Coop gevonden

Werken als Coop vakkenvuller

Zoek je een flexibele job, bijvoorbeeld voor naast je studie? Dan staat er misschien wel iets leuks voor je tussen de Coop vakkenvuller vacatures. Als vakkenvuller of vulploegmedewerker zorg jij ervoor dat de schappen in deze supermarkt goed gevuld zijn en er strak uitzien. En soms help je klanten op weg, bijvoorbeeld door ze te laten zien waar de pakken soepstengels staan. Ben jij graag fysiek bezig en wil je een paar uur per week aan de slag? Check dan snel ons vacatureaanbod en scoor een baan als Coop vakkenvuller. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is bij deze supermarkt? Bekijk dan alle vacatures bij Coop.

Vind een baan als Coop vakkenvuller

De Coop vakkenvuller vacatures zijn ideaal voor jou als je vol energie zit en een flexibele bijbaan zoekt. Die energie heb je natuurlijk nodig als vakkenvuller. Want om die vakken goed gevuld te krijgen, ben je veel aan het sjouwen, tillen en bukken. Toch krijg je ook energie van dit werk, bijvoorbeeld door het leuke contact met klanten én met je enthousiaste collega’s. Je doet je werk namelijk niet alleen, maar in een hecht team. Zo vliegt je shift voorbij. Als vakkenvuller bij Coop werk je maximaal 12 uur per week, waardoor deze job goed te combineren is met bijvoorbeeld school of je studie. En door de ruime openingstijden kun je op diverse tijdstippen aan het werk, ook ’s avonds en in het weekend.

Zie jij een baan als Coop vakkenvuller wel zitten? Dan kun je natuurlijk meteen solliciteren, maar we snappen het ook als je eerst nog wat meer wilt weten over deze baan. In de Coop vakkenvuller vacatures vind je de belangrijkste info, maar bekijk ook onze pagina over Coop eens als je meer wilt weten over werken bij deze supermarkt. Of check onze vacatures voor vakkenvuller bij andere supermarkten. Door het aanbod met elkaar te vergelijken, vind je straks een baan als vakkenvuller bij Coop of een andere winkel die écht bij je past.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil werken als vakkenvuller bij Coop. Hoe kom ik aan deze bijbaan?

    Misschien wel via YoungCapital. Op deze pagina vind je alle Coop vakkenvuller vacatures die we op dit moment aanbieden. Staat er iets leuks tussen? Dan solliciteer je eenvoudig met je YoungCapital-account.

  • Bieden jullie nog meer werk bij Coop aan?

    Ja, je kunt bij Coop aan de slag in verschillende functies. Wat dacht je van een baan als kassamedewerker of caissière? Check de vacatures bij Coop voor alle mogelijkheden.

  • Wat zijn de vereisten voor een baan als Coop vakkenvuller?

    Voor een baan als vakkenvuller bij Coop hoef je geen diploma of werkervaring te hebben. Het is vooral belangrijk dat je zin hebt om lekker aan de slag te gaan, klantvriendelijk bent en goed kunt samenwerken. Ook moet je minstens 15 jaar oud zijn om dit werk te mogen doen.