Vakkenvuller PLUS vacatures

Er zijn 0 vacatures voor vakkenvuller bij PLUS gevonden

Werken bij PLUS als vakkenvuller

Ben je op zoek naar vakkenvuller vacatures bij PLUS? Dan ben je helemaal op de goede plek. Want via YoungCapital solliciteer je makkelijk voor een job bij PLUS als vulploegmedewerker. Vakkenvullen is ideaal als bijbaantje voor naast je school, studie of andere wekelijkse bezigheden. Je kunt namelijk al vakkenvullen bij PLUS vanaf een paar uur per week. In het weekend of doordeweeks in de avond werken? Die keuze is aan jou. Meer uren maken in de vakanties of in een tussenjaar? Ontdek de mogelijkheden tussen de vakkenvuller PLUS vacatures. Benieuwd wat PLUS nog meer te bieden heeft? Check dan al onze vacatures bij PLUS.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ga vakkenvullen bij PLUS

Wat je kunt verwachten van onze vakkenvuller PLUS vacatures? PLUS is één van de bekendere supermarkten van Nederland en na de fusie met Coop ook één van de grootste. Logisch dus dat ze jouw hulp wel kunnen gebruiken. De schappen van iedere PLUS vestiging vullen zich natuurlijk niet automatisch. Vakkenvullen bij PLUS is niet jouw enige taak als PLUS vulploegmedewerker. Je helpt ook klanten op weg als zij de spaghetti niet kunnen vinden of zich afvragen waarom het wc-papier op is. Het is dus belangrijk dat je makkelijk een praatje maakt en altijd vriendelijk blijft. Kun jij dat wel? Check dan onze vakkenvuller PLUS vacatures of neem een kijkje bij onze andere vakkenvuller vacatures.

Bij PLUS vakkenvullen is natuurlijk niet jouw enige optie. Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je als kassamedewerker aan de slag. Het is dus slim om als 15-jarige bij PLUS te solliciteren als vakkenvuller en aan te geven dat je na je verjaardag graag achter de kassa wilt werken. Benieuwd hoe een baan als kassamedewerker eruitziet? In onze blog lees je een inside story van een kassamedewerker. Wil je ook meer weten over andere banen bij PLUS, bijvoorbeeld in de distributiecentra? Op onze infopagina over PLUS vind je alle info die je nodig hebt, ook over vakkenvullen bij PLUS.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook solliciteren op een andere baan bij PLUS dan vakkenvuller?

  Dat kan zeker. Tussen onze PLUS vacatures staan ook andere banen, zoals kassamedewerker en bezorger.

 • Wat moet ik doen als er geen interessante vakkenvuller PLUS vacatures voor mij tussen staan?

  No stress. Je kunt reageren op onze poolvacature, of eens een kijkje nemen tussen onze andere logistieke vacatures. Misschien vind je daar wel een toffe uitdaging voor jou.

 • Wat verdien je als vakkenvuller bij PLUS?

  Dit ligt onder andere aan je leeftijd en hoeveel uur je per week maakt. Op onze infopagina over PLUS lees je meer over het salaris van een PLUS vakkenvuller.

 • Hoe oud moet je zijn om vakken te vullen bij de PLUS?

  Je mag bij PLUS vakkenvullen vanaf je 15e. Vakkenvullen als je 13 jaar bent, kan bij PLUS dus niet.