Crisp vacatures bezorger

Er zijn 0 vacatures voor bezorger bij Crisp gevonden

Werken bij Crisp als bezorger

Op zoek naar een flexibele (bij)baan? En vind je het leuk om te roadtrippen op een milieuvriendelijke manier? Check dan onze Crisp vacatures voor bezorger. Als Crisp bezorger werk je zelfstandig. Jij bent verantwoordelijk voor het op tijd bezorgen van de boodschappen bij de klant, die altijd blij is om jou te zien. Ook leuk: jij bent in charge over de radiozender in jouw elektrische bestelbus. Keihard meezingen met Hazes? Kan allemaal. Klinkt als muziek in de oren toch? Je kunt al meteen op de Crisp bezorger vacature solliciteren. Liever eerst meer weten over Crisp of over alle Crisp vacatures bij YoungCapital? Scrol dan rustig verder.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Aan de slag als Crisp bezorger: dit moet je weten

Voordat je op de Crisp bezorger vacature solliciteert, wil je vast weten wat het werk inhoudt. Jouw werkdag start bij het Crisp magazijn, waar de orderpicker de pakketten al heeft klaargezet. Als eerst pak je een kop koffie, vervolgens laad je jouw elektrische bestelbus in. E-busje vol? Dan is het go time. Je volgt de route, die soms wel van Hippolytushoef tot aan Maastricht loopt. Alle bestellingen netjes afgeleverd? Dan zit de werkdag er alweer op. Je keert terug naar het magazijn, waar je de dag afsluit met je collega’s.

Als Crisp bezorger kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. Zo is deze baan ook prima te combineren met je studie. Verder zijn er enige eisen aan de functie verbonden. Zo is het belangrijk dat je ervaring hebt met klantcontact. Als Crisp bezorger rijdt je een Volkswagen e-Crafter bus. Helemaal in (Crisp) stijl. Dat kan natuurlijk alleen als je beschikt over een rijbewijs B, en het liefst ook ervaring hebt met het besturen van een bestelbus. Zie jij jezelf al werken als Crisp bezorger? Solliciteer dan op een van de Crisp bezorger vacatures. Zo gepiept. Hulp nodig? Check hier onze sollicitatietips en gebruik de cv-builder voor een opvallend cv.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn als Crisp bezorger?

    Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om als Crisp bezorger te werken. YoungCapital heeft ook maaltijdbezorger of boodschappenbezorger functies waarbij je al op jongere leeftijd aan de slag kan. Neem een kijkje bij al onze Logistieke vacatures.

  • Welke functies zijn er nog meer bij Crisp?

    Er zijn diverse mogelijkheden bij Crisp. Bij YoungCapital hebben we de leukste over Crisp voor je op een rijtje gezet. Solliciteren is zo gepiept, en je krijgt al binnen twee dagen reactie.

  • Kan ik werken als Crisp bezorger via YoungCapital?

    Dat kan als jij beschikt over een rijbewijs B. Ervaring met rijden in bestelbussen? Daar scoor je extra punten mee. Solliciteer meteen op de Crisp bezorger vacatures.