Crisp orderpicker vacatures

Er zijn 0 vacatures voor orderpicker bij Crisp

Werken bij Crisp als orderpicker

Op zoek naar een nieuwe job in de logistiek? Kijk dan eens naar onze Crisp orderpicker vacatures. Crisp is dé online supermarkt voor iedereen die gezond en duurzaam boodschappen wil doen. Hoe Crisp zich onderscheidt? Door de producten rechtstreeks van de makers in te kopen. Zo werken ze milieuvriendelijk én garanderen ze knettervers eten van de beste kwaliteit. Klinkt goed, toch? Omdat Crisp zo hard groeit, zijn ze regelmatig op zoek naar versterking in de logistiek. Dus lijkt het je leuk om als Crisp orderpicker aan de slag te gaan? Lees dan zeker verder, of reageer meteen op een van de Crisp vacatures.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Word Crisp orderpicker

Ben jij een echte aanpakker? Dat komt goed van pas als orderpicker bij Crisp, want binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de boodschappen voor de klant. Met jouw kar en bestellijst loop je langs de schappen om alle producten te verzamelen. Compleet? Dan verpak je de boodschappen zorgvuldig. Vervolgens maak je de pakketten verzendklaar voor de bezorgers. Done? Dan ga je door naar de volgende bestelling. Even niets te doen? Dan pak je er een kop koffie bij en zorg je ervoor dat het magazijn netjes en aan kant is.

Al enthousiast? Reageer dan gelijk op onze Crisp orderpicker vacatures. Het goede nieuws is dat er geen strenge voorwaarden gelden voor deze functie. Je hoeft bijvoorbeeld geen diploma te hebben. Zie jij het wel zitten? Als je via YC solliciteert, krijg je vaak al binnen twee werkdagen een reactie op jouw sollicitatie. Wie weet begin je dus binnenkort al met je nieuwe job bij Crisp. Hulp nodig bij het solliciteren? We’ve got you. Check onze sollicitatiebrief en maak gebruik van onze gratis cv-builder.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil graag werken als orderpicker bij Crisp, kan dat?

    Ja, dat kan. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om als Crisp orderpicker te solliciteren, maar je hebt geen diploma nodig. Bekijk op deze pagina het actuele aanbod van Crisp orderpicker vacatures.

  • Bieden jullie ook ander soort werk bij Crisp aan?

    Crisp groeit snel en is regelmatig op zoek naar versterking. Bekijk onze over Crisp voor het volledige aanbod.

  • Wat is het Crisp orderpicker salaris?

    Als orderpicker bij Crisp verdien je ongeveer een brutoloon tussen de € 9,- en € 12,- per uur. Check voor het precieze salaris de orderpicker vacatures van Crisp.